نویسنده =
تعداد مقالات: 6

1 بررسی تنوع مورفولوژیکی برخی ژنوتیپ های چای دارجلینگ در ایران
حیدر بابایی؛ امیر صحرارو؛ شاهین جهانگیرزاده خیاوی؛ داوود بخشی؛ معظم حسن پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.24 K)

2 بررسی ترکیبات فنلی و استفاده از آنها به عنوان نشانگر شیمیایی در مقایسه تنوع ارقام محلی سیب ایران
ابوالفضل حسنی؛ داوود بخشی؛ منصوره کشاورزی؛ سیما دامیار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (244.7 K)

3 تاثیر متیل جاسمونات بر سنتز آنتوسیانین در گل سوسن شرقی
نسرین طاهری شیوا؛ عبدالله حاتم زاده؛ داوود بخشی؛ محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (325.73 K)

4 اثر تیمار قبل و پس از برداشت اسید سالیسیلیک روی برخی شاخص های کیفی انگور رقم بیدانه سفید
احسان رنجبران؛ حسن ساری خانی؛ داوود بخشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (386.68 K)

5 مقایسه آنتوسیانین کل و سیانیدین 3- گلوکوزاید به روش اسپکتوفتومتری و تجزیه HPLC در پرتقال های خونی شمال و جنوب ایران
جواد فتاحی مقدم؛ رضا فتوحی قزوینی؛ داوود بخشی؛ امیررضا توکلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (350.83 K)

6 استفاده از خصوصیات مورفولوژی برای بررسی تنوع بین بوته های چای در ایران
آرزو مهرآسا؛ حسین مرادی؛ داوود بخشی؛ شاهین جهانگیرزاده خیاوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (660.54 K)