مقایسه آنتوسیانین کل و سیانیدین 3- گلوکوزاید به روش اسپکتوفتومتری و تجزیه HPLC در پرتقال های خونی شمال و جنوب ایران

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (350.83 K)
عنوان دوره: ششمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجوی دکترای علوم باغبانی دانشگاه گیلان و عضو هیات علمی موسسه تحقیقات مرکبات کشور
2استاد گروه علوم باغبانی دانشگاه گیلان
3استادیار گروه علوم باغبانی دانشگاه گیلان
4عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی فارس
چکیده
کلیدواژه ها