نویسنده =
تعداد مقالات: 4

1 مقایسه خصوصیات کمی و کیفی میوه در توده های زردآلو در منطقه رامهرمز (استان خوزستان)
صدیقه خدری؛ مختار حیدری؛ مصطفی رحمتی جنید آباد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (514.35 K)

2 اثر اسید اگزالیک و صمغ عربی بر برخی شاخص های بیوشیمیایی آریل های تازه انار
مهدی رحیمی؛ مختار حیدری؛ بابک پاکدامن سردرود؛ محمدرضا صالحی سلمی؛ مصطفی رحمتی جنید آباد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (328.36 K)

3 اثر قطر پایه و پیوندک بر تشکیل کالوس و رشد پیوندک در برخی ارقام انگور
زهره جمالپور بیرگانی؛ مختار حیدری؛ مصطفی رحمتی جنید آباد؛ خلیل عالمی سعید
مشاهده مقاله | اصل مقاله (243.7 K)

4 بررسی میزان اسیدهای چرب نتاج حاصل از تلاقی والد مادری شاهرود 12 با والدین پدری انتخابی بادام
موسی رسولی؛ علی جعفری طائمه؛ مصطفی رحمتی جنید آباد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (335.83 K)