نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | مقایسه خصوصیات کمی و کیفی میوه در توده های زردآلو در منطقه رامهرمز (استان خوزستان) | |
صدیقه خدری، مختار حیدری، مصطفی رحمتی جنید آباد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (514.35 K) | ||
2 | اثر اسید اگزالیک و صمغ عربی بر برخی شاخص های بیوشیمیایی آریل های تازه انار | |
مهدی رحیمی، مختار حیدری، بابک پاکدامن سردرود، محمدرضا صالحی سلمی، مصطفی رحمتی جنید آباد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (328.36 K) | ||
3 | اثر قطر پایه و پیوندک بر تشکیل کالوس و رشد پیوندک در برخی ارقام انگور | |
زهره جمالپور بیرگانی، مختار حیدری، مصطفی رحمتی جنید آباد، خلیل عالمی سعید | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (243.7 K) | ||
4 | بررسی میزان اسیدهای چرب نتاج حاصل از تلاقی والد مادری شاهرود 12 با والدین پدری انتخابی بادام | |
موسی رسولی، علی جعفری طائمه، مصطفی رحمتی جنید آباد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (335.83 K) |