نویسنده =
تعداد مقالات: 4

1 مقایسه خصوصیات کمی و کیفی میوه در توده های زردآلو در منطقه رامهرمز (استان خوزستان)
صدیقه خدری، مختار حیدری، مصطفی رحمتی جنید آباد
مشاهده مقاله اصل مقاله 514.35 K

2 اثر اسید اگزالیک و صمغ عربی بر برخی شاخص های بیوشیمیایی آریل های تازه انار
مهدی رحیمی، مختار حیدری، بابک پاکدامن سردرود، محمدرضا صالحی سلمی، مصطفی رحمتی جنید آباد
مشاهده مقاله اصل مقاله 328.36 K

3 اثر قطر پایه و پیوندک بر تشکیل کالوس و رشد پیوندک در برخی ارقام انگور
زهره جمالپور بیرگانی، مختار حیدری، مصطفی رحمتی جنید آباد، خلیل عالمی سعید
مشاهده مقاله اصل مقاله 243.7 K

4 بررسی میزان اسیدهای چرب نتاج حاصل از تلاقی والد مادری شاهرود 12 با والدین پدری انتخابی بادام
موسی رسولی، علی جعفری طائمه، مصطفی رحمتی جنید آباد
مشاهده مقاله اصل مقاله 335.83 K