نویسنده =
تعداد مقالات: 4

1 بررسی سطوح مختلف شوری در بهبود کیفیت و طعم میوه ی گوجه فرنگی رقم سوپرچیف
فهیمه قلی زاده؛ حنیفه سید حاجی زاده؛ نازیلا خان بابالو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (333.28 K)

2 تاثیر صمغ عربی و بادام کوهی در حفظ کیفیت انگور
پیمان عباسی؛ حنیفه سید حاجی زاده؛ سید مرتضی زاهدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB)

3 مطالعه تعدادی از شاخص های کیفی دو رقم انگور طی انبارمانی
فهیمه قلی زاده؛ حنیفه سید حاجی زاده؛ علی بهمنی؛ نازیلا خان بابالو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (258.58 K)

4 بررسی بیان برخی از ژن های مسیر اتیلن در رز (Rosa hybrida) با استفاده از روش Real-Time PCR
حنیفه سید حاجی زاده؛ خدیجه رضوی؛ یونس مستوفی؛ ذبیح الله زمانی؛ ابراهیم طلعتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (340.76 K)