| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | بررسی سطوح مختلف شوری در بهبود کیفیت و طعم میوه ی گوجه فرنگی رقم سوپرچیف | |
| فهیمه قلی زاده، حنیفه سید حاجی زاده، نازیلا خان بابالو | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 333.28 K | ||
| 2 | تاثیر صمغ عربی و بادام کوهی در حفظ کیفیت انگور | |
| پیمان عباسی، حنیفه سید حاجی زاده، سید مرتضی زاهدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.23 M | ||
| 3 | مطالعه تعدادی از شاخص های کیفی دو رقم انگور طی انبارمانی | |
| فهیمه قلی زاده، حنیفه سید حاجی زاده، علی بهمنی، نازیلا خان بابالو | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 258.58 K | ||
| 4 | بررسی بیان برخی از ژن های مسیر اتیلن در رز (Rosa hybrida) با استفاده از روش Real-Time PCR | |
| حنیفه سید حاجی زاده، خدیجه رضوی، یونس مستوفی، ذبیح الله زمانی، ابراهیم طلعتی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 340.76 K | ||
