نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | بررسی سطوح مختلف شوری در بهبود کیفیت و طعم میوه ی گوجه فرنگی رقم سوپرچیف | |
فهیمه قلی زاده، حنیفه سید حاجی زاده، نازیلا خان بابالو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (333.28 K) | ||
2 | تاثیر صمغ عربی و بادام کوهی در حفظ کیفیت انگور | |
پیمان عباسی، حنیفه سید حاجی زاده، سید مرتضی زاهدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB) | ||
3 | مطالعه تعدادی از شاخص های کیفی دو رقم انگور طی انبارمانی | |
فهیمه قلی زاده، حنیفه سید حاجی زاده، علی بهمنی، نازیلا خان بابالو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (258.58 K) | ||
4 | بررسی بیان برخی از ژن های مسیر اتیلن در رز (Rosa hybrida) با استفاده از روش Real-Time PCR | |
حنیفه سید حاجی زاده، خدیجه رضوی، یونس مستوفی، ذبیح الله زمانی، ابراهیم طلعتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (340.76 K) |