نویسنده =
تعداد مقالات: 7

1 تجزیه ژنتیکی شیرینی میوه در خربزه و طالبی بومی ایران به کمک تلاقی دای آلل کامل
محمود رقامی، محمدرضا حسندخت، ذبیح االله زمانی، محمدرضا فتاحی مقدم، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (142.79 K)

2 بررسی پتانسیل ژنتیکی و اصلاحی هسته دارها (آلو، و بادام)
محمدرضا فتاحی مقدم، ذبیح االله زمانی، علی عبادی، مصباح بابالار، محمدرضا نقوی، علیرضا عباسی، علی ایمانی، داراب حسنی، کاظم کمالی، اصغر موسوی، علیرضا راحمی، موسی رسولی، عباسعلی جنتی زاده، فاطمه نکونام، محی الدین پیرخضری، مرضیه اتحادپور، مهدی آران، الهام ایزدی، محمدرضا راجی، قدرت اله سلیمانی، علی جداخانلو، عرفان سپهوند، ساسان صادق حسنی، مهدی مهدی زاده، علیرضا رحیمی، آمنه راحمی، مریم عبادی، سپیده محبعلی، سمانه یوسفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (42.05 K)

3 ارزیابی تنوع ژنتیکی، همبستگی و وراثت پذیری عمومی صفات مختلف در برخی توده های ملون ایرانی
محمود رقامی، محمدرضا حسندخت، ذبیح االله زمانی، محمدرضا فتاحی مقدم، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (199.17 K)

4 اثر مراحل رسیدن میوه، دماهای انبار و تیمارهای پس از برداشت اسید سالیسیلیک، متیل سالیسیلات و متیل جاسمونات بر خصوصیات کیفی میوه انبه رقم لانگرا
عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی، سیامک کلانتری، مصباح بابالار، ذبیح االله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (90.56 K)

5 بررسی روابط ژنتیکی ارقام و ژنوتیپ های سیب ایران با گونه های وحشی جنس سیب و نمونه هایی و پایه های قدیمی سیب از سایر نقاط جهان به کمک نشانگرهای ریز ماهواره (شفاهی)
علی قرقانی، ذبیح االله زمانی، علیرضا طلایی، نادوزی ان. اوراگوزی، محمدرضا فتاحی مقدم، حسن حاج نجاری، سوزان ای. گاردینر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (398.72 K)

6 یره توارثی منحصر به فرد گل محمدی در ایران (شفاهی)
مهناز کیانی، ذبیح االله زمانی، احمد خلیقی، -محمدرضا فتاحی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (393.3 K)

7 تاثیر سطوح مختلف کود اوره روی برخی خواص کمی و کیفی میوه انار رقم ملس ترش ساوه
محمد حسنی، ذبیح االله زمانی، حسین شیخ سفلی، رضا فتاحی مقدم، غلامرضا ثواقبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.44 K)