نویسنده =
تعداد مقالات: 6

1 بررسی برخی صفات زراعی و کیفی زیره سبز تحت تأًثیر برهمکنش رژیم کودی و کیفیت آب طی سال‌های آزمایش
زهرا آذرشریف؛ احمد قنبری؛ مصطفی خواجه؛ سکینه قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.53 K)

2 مطالعه اثرات نوع آب آبیاری و نوع کود بر زیره سبز در منطقه سیستان
جمیله باردل؛ احمد قنبری؛ مصطفی خواجه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (554.03 K)

3 بررسی تاثیر کودهای شیمیایی، دامی، عناصر ریزمغذی و تلفیقی بر عملکرد گل و اسانس گیاه دارویی بابونه (Matricaria chamomil)
ابوالفضل توسلی؛ احمد قنبری؛ یوسف پای گذار؛ احمد احمدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (401.8 K)

4 تاثیر کودهای آلی و شیمیایی روی برخی خصوصیات فیزیولوژیک گیاه بابونه
الیاس آرزمجو؛ مصطفی حیدری؛ احمد قنبری؛ احمد احمدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (326.44 K)

5 مقایسه تاثیر کودهای آلی و شیمیایی بر خصوصیات مورفولوژیک و درصد اسانس بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla L.)
الیاس آرزمجو؛ مصطفی حیدری؛ احمد قنبری؛ احمد احمدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.34 K)

6 بررسی افزایش عملکرد، کیفیت و درصد اسانس گیاه دارویی زیره سبز تحت تاثیر مصرف کود دامی
احمد احمدیان؛ احمد قنبری؛ محمد گلوی؛ منصور غفاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (32.7 K)