نویسنده =
تعداد مقالات: 11

1 کاربرد پلی‌آمین‌ها (پوترسین، اسپرمین) و ترکیب تغذیه‌ای سیکس روی برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه سیب رقم گلاب
پگاه صیادامین؛ غلامحسین داوری‌نژاد؛ بهرام عابدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (125.79 K)

2 بررسی پرآوری و ریشه زایی پایه پاکوتاه گیلاس (PHL-C ) در دو محیط جامد و دوفاز
زهره هوشیار؛ بهرام عابدی؛ ابراهیم گنجی مقدم؛ غلامحسین داوری نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (154.38 K)

3 بررسی تأثیر ترکیبات پلی آمین بر رشد و نمو زیتون رقم تخم کبکی فیشمی
سکینه باقری؛ مجید راحمی؛ بهرام عابدی؛ حسین نعمتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (96.17 K)

4 بررسی تأثیر ترکیبات پلی آمین بر کیفیت میوه زیتون رقم تخم کبکی فیشمی
سکینه باقری؛ مجید راحمی؛ بهرام عابدی؛ حسین نعمتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (92.9 K)

5 تاثیر محلول پاشی ترکیبات سالم بر ترکیدگی و ویژگی های کمی و کیفی دو رقم انار
سیده فاطمه متولیان؛ بهرام عابدی؛ علی تهرانی فر؛ محمود شور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (167.89 K)

6 بررسی دوز مناسب اشعه گاما بر تغییرات مورفولوژیکی جوانه های کیوی فروت رقم هایوارد
بهرام عابدی؛ محدثه هاتفی؛ مالک قاسمی؛ حسین نعمتی؛ رسول برزگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (357.27 K)

7 بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شاه توت(nigra Morus وalba Morus) طی چهار مرحله رشدی میوه
سارا بخشی؛ یحیی سلاح ورزی؛ بهرام عابدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.24 MB)

8 بررسی اثر تراکم و هرس بوته بر صفات مرتبط با عملکرد و رشد بوته در فلفل شیرین (annum capsicum)
سمانه صیفی؛ سید حسین نعمتی؛ محمود شور؛ بهرام عابدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (398.24 K)

9 تاثیر عسل به عنوان پوشش خوراکی در افزایش عمر انباری توت فرنگی
بهرام عابدی؛ مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.25 K)

10 بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شاه توت ( Morus nigraو Morus alba) طی چهار مرحله رشدی میوه
سارا بخشی؛ یحیی سلاح ورزی؛ بهرام عابدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (850.38 K)

11 بررسی اثر هرس و تراس بوته بر روی خصوصیات کمی و کیفی چهار رقم خربزه محلی خراسان
بهرام عابدی؛ عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.46 K)