نویسنده =
تعداد مقالات: 11

1 کاربرد پلی‌آمین‌ها (پوترسین، اسپرمین) و ترکیب تغذیه‌ای سیکس روی برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه سیب رقم گلاب
پگاه صیادامین، غلامحسین داوری‌نژاد، بهرام عابدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 125.79 K

2 بررسی پرآوری و ریشه زایی پایه پاکوتاه گیلاس (PHL-C ) در دو محیط جامد و دوفاز
زهره هوشیار، بهرام عابدی، ابراهیم گنجی مقدم، غلامحسین داوری نژاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 154.38 K

3 بررسی تأثیر ترکیبات پلی آمین بر رشد و نمو زیتون رقم تخم کبکی فیشمی
سکینه باقری، مجید راحمی، بهرام عابدی، حسین نعمتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 96.17 K

4 بررسی تأثیر ترکیبات پلی آمین بر کیفیت میوه زیتون رقم تخم کبکی فیشمی
سکینه باقری، مجید راحمی، بهرام عابدی، حسین نعمتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 92.9 K

5 تاثیر محلول پاشی ترکیبات سالم بر ترکیدگی و ویژگی های کمی و کیفی دو رقم انار
سیده فاطمه متولیان، بهرام عابدی، علی تهرانی فر، محمود شور
مشاهده مقاله اصل مقاله 167.89 K

6 بررسی دوز مناسب اشعه گاما بر تغییرات مورفولوژیکی جوانه های کیوی فروت رقم هایوارد
بهرام عابدی، محدثه هاتفی، مالک قاسمی، حسین نعمتی، رسول برزگر
مشاهده مقاله اصل مقاله 357.27 K

7 بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شاه توت(nigra Morus وalba Morus) طی چهار مرحله رشدی میوه
سارا بخشی، یحیی سلاح ورزی، بهرام عابدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.24 M

8 بررسی اثر تراکم و هرس بوته بر صفات مرتبط با عملکرد و رشد بوته در فلفل شیرین (annum capsicum)
سمانه صیفی، سید حسین نعمتی، محمود شور، بهرام عابدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 398.24 K

9 تاثیر عسل به عنوان پوشش خوراکی در افزایش عمر انباری توت فرنگی
بهرام عابدی، مجید راحمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 13.25 K

10 بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شاه توت ( Morus nigraو Morus alba) طی چهار مرحله رشدی میوه
سارا بخشی، یحیی سلاح ورزی، بهرام عابدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 850.38 K

11 بررسی اثر هرس و تراس بوته بر روی خصوصیات کمی و کیفی چهار رقم خربزه محلی خراسان
بهرام عابدی، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله اصل مقاله 15.46 K