English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
15
1
عارضه قهوه ای شدن داخلی پس از برداشت (سرمازدگی) در میوه های دانه دار
محمود کوشش صبا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
140.51 K
2
تعیین خود و دگر (نا)سازگاری برخی از ارقام گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd.) و ارقام گلابی بومی ایران (Pyrus communis L.) با استفاده از میکروسکوپ فلئورسنس و تکثیر ژن S-RNase
عبدالطیف شیخی، کاظم ارزانی، محمود کوشش صبا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
307.17 K
3
بررسی تغییرات عناصر نیتروژن، فسفر و پتاسیم بخش های مختلف سوخ (پیاز) جام زرین پاییزه (Sternbergia lutea) در دوره خواب و گلدهی
سارا علی پناه، فرزاد نظری، محمود کوشش صبا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
290.04 K
4
مقایسه روش های سریع و کم هزینه استخراج RNA با کیفیت و کمیت بالا از بافت میوه توتفرنگی (Fragaria × ananassa Dush.)
زهرا بدوی، مصطفی رحمتی جنیدآباد، خسرو مهدیخانلو، محمود کوشش صبا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
504.51 K
5
مقایسه ماندگاری میوه توت فرنگی (Fragaria × ananassa cv. "Paros") برداشت شده در فصل بهار و پاییز
محمود کوشش صبا، آشتی حسینی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.17 M
6
اثر محلول پاشی قبل از برداشت کلات و نانو کلات عنصر روی بر تغییرات رنگ میوه سیب
مسعود رسولی، محمود کوشش صبا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
318.34 K
7
استفاده از عصاره ی پوست سبز گردو برای افزایش دوره نگهداری مغز گردوی تازه
اسعد حبیبی، نوید یزدانی، کورش وحدتی، محمود کوشش صبا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
282.29 K
8
جلوگیری از قهوهای شدن مغز گردوی تازه رقم چندلر با استفاده از آسکوربیک اسید
اسعد حبیبی، نوید یزدانی، کوروش وحدتی، محمود کوشش صبا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
280.47 K
9
بررسی خودناسازگاری و خودسازگاری و رشد لوله ی گرده برخی از ارقام گلابی آسیایی (. Pyrus serotina Rehd)و گلابی اروپایی (.Pyrus communis L)
عبدالطیف شیخی، کاظم ارزانی، محمود کوشش صبا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
368.43 K
10
اثر تیمار پس از برداشت پلی آمین ها بر ماندگاری میوه زردآلو در شرایط سردخانه
محمود کوشش صبا، کاظم ارزانی، محسن برزگر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
125.81 K
11
نقش مدیریت کف مزرعه در تعدیل دمایی محیط و کنترل سرمازدگی باغ های پسته
امین امرالهی پور شیرازی، محمود کوشش صبا، حسین حکم آبادی، فرزانه پرهامی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
26.92 K
12
اثر پوشش زیست فعال آلوئه ورا بر پوسیدگی و برخی ویژگی های کیفی پس از برداشت توت فرنگی
فرانک کریمی، محمود کوشش صبا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.39 M
13
تأثیر نانوامولسیون اسانس آویشن باغی و پونه و پوشش کربوکسی متیل سلولز بر عمر پس از برداشت میوه توت فرنگی
زهرا جوانمردی، محمود کوشش صبا، هیمن نوربخش، جهانشیر امینی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1012.14 K
14
کاربرد بسته بندی های فعال بر پایه پلی اتیلن و نانو ذرات رس و اکسید روی در حفظ کیفیت پس از برداشت میوه توت فرنگی
آوات شاه اویسی، محمود کوشش صبا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
893.32 K
15
تسریع در رسیدگی انگور برای رهایی از خسارت سرمای پاییزه
محمود کوشش صبا، کاظم ارزانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
35.65 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه