نویسنده =
تعداد مقالات: 15

1 عارضه قهوه ای شدن داخلی پس از برداشت (سرمازدگی) در میوه های دانه دار
محمود کوشش صبا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (140.51 K)

2 تعیین خود و دگر (نا)سازگاری برخی از ارقام گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd.) و ارقام گلابی بومی ایران (Pyrus communis L.) با استفاده از میکروسکوپ فلئورسنس و تکثیر ژن S-RNase
عبدالطیف شیخی، کاظم ارزانی، محمود کوشش صبا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (307.17 K)

3 بررسی تغییرات عناصر نیتروژن، فسفر و پتاسیم بخش های مختلف سوخ (پیاز) جام زرین پاییزه (Sternbergia lutea) در دوره خواب و گلدهی
سارا علی پناه، فرزاد نظری، محمود کوشش صبا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (290.04 K)

4 مقایسه روش های سریع و کم هزینه استخراج RNA با کیفیت و کمیت بالا از بافت میوه توت‌فرنگی (Fragaria × ananassa Dush.)
زهرا بدوی، مصطفی رحمتی جنیدآباد، خسرو مهدیخانلو، محمود کوشش صبا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (504.51 K)

5 مقایسه ماندگاری میوه توت فرنگی (Fragaria × ananassa cv. "Paros") برداشت شده در فصل بهار و پاییز
محمود کوشش صبا، آشتی حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.17 MB)

6 اثر محلول پاشی قبل از برداشت کلات و نانو کلات عنصر روی بر تغییرات رنگ میوه سیب
مسعود رسولی، محمود کوشش صبا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (318.34 K)

7 استفاده از عصاره ی پوست سبز گردو برای افزایش دوره نگهداری مغز گردوی تازه
اسعد حبیبی، نوید یزدانی، کورش وحدتی، محمود کوشش صبا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (282.29 K)

8 جلوگیری از قهوهای شدن مغز گردوی تازه رقم چندلر با استفاده از آسکوربیک اسید
اسعد حبیبی، نوید یزدانی، کوروش وحدتی، محمود کوشش صبا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (280.47 K)

9 بررسی خودناسازگاری و خودسازگاری و رشد لوله ی گرده برخی از ارقام گلابی آسیایی (. Pyrus serotina Rehd)و گلابی اروپایی (.Pyrus communis L)
عبدالطیف شیخی، کاظم ارزانی، محمود کوشش صبا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (368.43 K)

10 اثر تیمار پس از برداشت پلی آمین ها بر ماندگاری میوه زردآلو در شرایط سردخانه
محمود کوشش صبا، کاظم ارزانی، محسن برزگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (125.81 K)

11 نقش مدیریت کف مزرعه در تعدیل دمایی محیط و کنترل سرمازدگی باغ های پسته
امین امرالهی پور شیرازی، محمود کوشش صبا، حسین حکم آبادی، فرزانه پرهامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (26.92 K)

12 اثر پوشش زیست فعال آلوئه ورا بر پوسیدگی و برخی ویژگی های کیفی پس از برداشت توت فرنگی
فرانک کریمی، محمود کوشش صبا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.39 MB)

13 تأثیر نانوامولسیون اسانس آویشن باغی و پونه و پوشش کربوکسی متیل سلولز بر عمر پس از برداشت میوه توت فرنگی
زهرا جوانمردی، محمود کوشش صبا، هیمن نوربخش، جهانشیر امینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1012.14 K)

14 کاربرد بسته بندی های فعال بر پایه پلی اتیلن و نانو ذرات رس و اکسید روی در حفظ کیفیت پس از برداشت میوه توت فرنگی
آوات شاه اویسی، محمود کوشش صبا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (893.32 K)

15 تسریع در رسیدگی انگور برای رهایی از خسارت سرمای پاییزه
محمود کوشش صبا، کاظم ارزانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (35.65 K)