| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 6 | ||
| 1 | تاثیر غلظت های متفاوت محلول غذایی هوگلند و شدت نور بر روی شاخص کلروفیل و عناصر گیاه کرفس | |
| مهناز نامی گجن، صاحبعلی بلندنظر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 606.84 K | ||
| 2 | مقایسه میزان کاهش کیفی فلفل،کلم و کرفس در روشهای مختلف بلانچ و فریزر پس از شش ماه | |
| ندا چنانی صالح، امیرحسین گلی، مریم حقیقی، جواد کرامت، احمدرضا محمدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 558.65 K | ||
| 3 | تأثیر تغییر شدت نور با استفاده از توری های سایه دهی بر، فیزیولوژی و عملکرد کرفس | |
| رسول آذرمی، موسی ترابی گیلگو | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 247.74 K | ||
| 4 | تاثیر سطوح مختلف کود اوره بر رشد و عملکرد کرفس (. Apium graveolens L)تحت سیستم آبیاری قطره ای | |
| شقایق جباری، رضا صالحی، عبدالکریم کاشی، مریم اشتری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 235.37 K | ||
| 5 | بررسی کشت توام خیار و کرفس | |
| نجمه زینلی، عبدالکریم کاشی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 10.52 K | ||
| 6 | بررسی کشت کرفس در تاریخ های متفاوت بذرکاری در کشت بهاره و پائیزه در شرایط آب و هوایی مازندران | |
| ناهید آملی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 36.34 K | ||