کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 6 | ||
1 | تاثیر غلظت های متفاوت محلول غذایی هوگلند و شدت نور بر روی شاخص کلروفیل و عناصر گیاه کرفس | |
مهناز نامی گجن، صاحبعلی بلندنظر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (606.84 K) | ||
2 | مقایسه میزان کاهش کیفی فلفل،کلم و کرفس در روشهای مختلف بلانچ و فریزر پس از شش ماه | |
ندا چنانی صالح، امیرحسین گلی، مریم حقیقی، جواد کرامت، احمدرضا محمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (558.65 K) | ||
3 | تأثیر تغییر شدت نور با استفاده از توری های سایه دهی بر، فیزیولوژی و عملکرد کرفس | |
رسول آذرمی، موسی ترابی گیلگو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (247.74 K) | ||
4 | تاثیر سطوح مختلف کود اوره بر رشد و عملکرد کرفس (. Apium graveolens L)تحت سیستم آبیاری قطره ای | |
شقایق جباری، رضا صالحی، عبدالکریم کاشی، مریم اشتری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (235.37 K) | ||
5 | بررسی کشت توام خیار و کرفس | |
نجمه زینلی، عبدالکریم کاشی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (10.52 K) | ||
6 | بررسی کشت کرفس در تاریخ های متفاوت بذرکاری در کشت بهاره و پائیزه در شرایط آب و هوایی مازندران | |
ناهید آملی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.34 K) |