کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 تاثیر غلظت های متفاوت محلول غذایی هوگلند و شدت نور بر روی شاخص کلروفیل و عناصر گیاه کرفس
مهناز نامی گجن، صاحبعلی بلندنظر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (606.84 K)

2 مقایسه میزان کاهش کیفی فلفل،کلم و کرفس در روش‌های مختلف بلانچ و فریزر پس از شش ماه
ندا چنانی صالح، امیرحسین گلی، مریم حقیقی، جواد کرامت، احمدرضا محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (558.65 K)

3 تأثیر تغییر شدت نور با استفاده از توری های سایه دهی بر، فیزیولوژی و عملکرد کرفس
رسول آذرمی، موسی ترابی گیلگو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (247.74 K)

4 تاثیر سطوح مختلف کود اوره بر رشد و عملکرد کرفس (. Apium graveolens L)تحت سیستم آبیاری قطره ای
شقایق جباری، رضا صالحی، عبدالکریم کاشی، مریم اشتری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (235.37 K)

5 بررسی کشت توام خیار و کرفس
نجمه زینلی، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (10.52 K)

6 بررسی کشت کرفس در تاریخ های متفاوت بذرکاری در کشت بهاره و پائیزه در شرایط آب و هوایی مازندران
ناهید آملی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.34 K)