کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 تأثیر پوشش های خوراکی بر حفظ خاصیت آنتی اکسیدانی آریل انار رقم رباب در شرایط نگهداری
فرزانه ایزدی، سمیه رستگار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (330.26 K)

2 بررسی تأثیر اسید آسکوربیک بر خواص کییفی و ماندگاری میوه تازه بریده ی گلابی رقم بارتلت
پرستو همتی اصل، لطفعلی ناصری، پریناز جعفرپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (342.24 K)

3 کاهش قهوه ای شدن ریز نمونه های سه رقم نظنز، سبری و شکری گلابی در کشت درون شیشه ای
صفیه وطن دوست جرتوده، غلامحسین داوری نژاد، علی تهرانی، حامد کاوه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (323.48 K)

4 بهینه سازی برخی از عوامل مؤثر در کشت بافت توت فرنگی رقم پاروس(paros.cv ananasa Fragaria)
رحمان یوسفی، موسی موسوی، نوراالله معلمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (289.92 K)

5 نقش تیمار دمایی و آسکوربیک اسید در کنترل قهوه ای شدن برش های تازه میوه برخی از ارقام سیب
زهرا جاودانی، محمود قاسم نژاد، داود بخشی، حسن حاج نجاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.22 MB)

6 بررسی تاثیر مکانیابی، شرایط ضدعفونی و استقرار در کشت بافت گیاه رز رقم آتوپیا
مهدی سالاری، کاظم کمالی علی آباد، آفاق تابنده ساروی، مهدی رضاییان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

7 بررسی تاثیر پروسه مایکروویو بر کاهش خسارت قهوه ای شدن ناشی از فعالیت باکتری pseudomona tolasii در قارچ خوراکی دکمه ای سفید (agaricus bisporus)
زهره دیدار، قدیر طاهری، محسن وظیفه دوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (17.49 K)