کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 ارزیابی ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی چند نوع میوه بومی شمال ایران
مهتاب مرادی دیگه سرا؛ داود بخشی؛ انسیه قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (117.24 K)

2 مقایسه مقدار و نوع ترکیبات فنلی برگ و گلبرگ گلابی های آسیایی، اروپایی و محلی گیلان در منطقه رشت
داود بخشی؛ مریم مهرتاش؛ انسیه قربانی؛ کاظم ارزانی؛ حمید عبداللهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (219.54 K)

3 نقش زمان و دمای تخمیر بر میزان ترکیبات فنلی مؤثر بر خصوصیات چشایی و رنگ دمنوش چای سیاه رقم هیبرید طبیعی چینی
عبداله حاتم زاده؛ سیده سمیه شفیعی ماسوله
مشاهده مقاله | اصل مقاله (120.53 K)

4 بررسی ترکیبات فنلی و استفاده از آنها به عنوان نشانگر شیمیایی در مقایسه تنوع ارقام محلی سیب ایران
ابوالفضل حسنی؛ داوود بخشی؛ منصوره کشاورزی؛ سیما دامیار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (244.7 K)

5 بررسی برخی خصوصیات کیفی و ترکیبات فلاونوئیدی میوه ازگیل های اهلی و وحشی در استان گیلان
مریم مهرتاش؛ داود بخشی؛ نسرین طاهری شیوا؛ انسیه قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (305.59 K)

6 مقایسه ترکیبات فنلی برخی از ارقام سیب ایرانی و وارداتی
انسیه قربانی؛ داود بخشی؛ حسن حاج نجاری؛ محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (401.42 K)

7 بررسی برخی خصوصیات کیفی و ترکیبات فلاونوئیدی میوه ازگیل های اهلی و وحشی در استان گلستان
مریم مهرتاش؛ داود بخشی؛ نسرین طاهری شیوا؛ انسیه قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (489.08 K)