English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
7
1
ارزیابی ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی چند نوع میوه بومی شمال ایران
مهتاب مرادی دیگه سرا، داود بخشی، انسیه قربانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (117.24 K)
2
مقایسه مقدار و نوع ترکیبات فنلی برگ و گلبرگ گلابی های آسیایی، اروپایی و محلی گیلان در منطقه رشت
داود بخشی، مریم مهرتاش، انسیه قربانی، کاظم ارزانی، حمید عبداللهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (219.54 K)
3
نقش زمان و دمای تخمیر بر میزان ترکیبات فنلی مؤثر بر خصوصیات چشایی و رنگ دمنوش چای سیاه رقم هیبرید طبیعی چینی
عبداله حاتم زاده، سیده سمیه شفیعی ماسوله
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (120.53 K)
4
بررسی ترکیبات فنلی و استفاده از آنها به عنوان نشانگر شیمیایی در مقایسه تنوع ارقام محلی سیب ایران
ابوالفضل حسنی، داوود بخشی، منصوره کشاورزی، سیما دامیار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (244.7 K)
5
بررسی برخی خصوصیات کیفی و ترکیبات فلاونوئیدی میوه ازگیل های اهلی و وحشی در استان گیلان
مریم مهرتاش، داود بخشی، نسرین طاهری شیوا، انسیه قربانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (305.59 K)
6
مقایسه ترکیبات فنلی برخی از ارقام سیب ایرانی و وارداتی
انسیه قربانی، داود بخشی، حسن حاج نجاری، محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (401.42 K)
7
بررسی برخی خصوصیات کیفی و ترکیبات فلاونوئیدی میوه ازگیل های اهلی و وحشی در استان گلستان
مریم مهرتاش، داود بخشی، نسرین طاهری شیوا، انسیه قربانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (489.08 K)