کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 بررسی روند تغییرات طعم میوه انار در مراحل مختلف نموی
عبدالکریم زارعی؛ مجاهد کمالی زاده؛ امیر صحرارو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (132.68 K)

2 اثر نانوامولسیون کیتوسان بر برخی شاخص های فیزیکی و شیمیایی میوه توت سیاه (Morus L. nigra)
وحید پرویزی؛ حبیب شیرزاد؛ ابوالفضل علیرضالو؛ شیرین رحمن زاده ایشکه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (633.77 K)

3 اثر اسانس رازیانه بر برخی شاخص های فیزیکی و شیمیایی میوه توت سیاه (Morus nigra L.)
وحید پرویزی؛ حبیب شیرزاد؛ ابوالفضل علیرضالو؛ شیرین رحمن زاده ایشکه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.06 K)

4 تأثیر پوترسین روی انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میوه هلو رقم مخملی
سولماز فاضلی روشن؛ محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (328.14 K)

5 تاثیر محلول پاشی اوره و سولفات پتاسیم در مراحل حبابوک و کیمری بر تغییرات برخی صفات بیوشیمیایی در میوه خرما رقم زاهدی
نرجس فهدی حویزه؛ نوراله معلمی؛ اسمعیل خالقی؛ موسی موسوی؛ عزیز تراهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (334.47 K)

6 بررسی ماندگاری میوه موز رقم «کاوندیش» با استفاده از تیمارهای سالیسیلیک اسید
جمال حکمتی؛ موسی ارشد؛ محمدجواد نظری دلجو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (197.2 K)

7 بررسی اثر کلرید کلسیم و اشعه فرابنفش UV-C بر کیفیت پس از برداشت میوه کنار هندی (Ziziphus maurtiana)
محمد علی اکبر؛ عبدالعلی حسامی؛ فاطمه جمالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)