کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | کاربرد برگساره ای نانو ذرات اسید سالیسیلیک در افزایش عملکرد و بهبود شاخص های کمی و کیفی توت فرنگی رقم "کاماروسا" در کشت هیدروپونیک | |
یونس نعمتی میرک، اورنگ خادمی، ناصر کریمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (121.47 K) | ||
2 | اثر سایبان و نسبت های نیترات به آمونیوم بر تعداد رانر و برخی صفات فتوسنتزی توت فرنگی رقم کاماروسا | |
معصومه حائری، مهدی حدادی نژاد، کامران قاسمی، بیژن کاووسی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (777.24 K) | ||
3 | اثر کاربرد پیش از برداشت اسید اگزالیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه توت فرنگی طی انبارداری | |
نعیمه سوخت سرایی، فریال وارسته، مهدی علیزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (455.12 K) | ||
4 | مقایسه کمی و کیفی دو رقم توت فرنگی سلوا و کاماروسا حاصل از تکثیر به روش کشت بافت و تقسیم بوته | |
فاطمه عقیقی روان، تکتم سادات تقوی، محمود اثنی عشری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (3.09 MB) |