کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | بررسی تاثیر شوری ناشی از Kcl و غلظتهای مختلف سیلامول به شاخصهای فیزیولوژیکی و آنزیمی گل داوودی | |
عاطفه حسینی، وحید عبدوسی، الهام دانائی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (103.15 K) | ||
2 | بررسی اثرات شوری ناشی از Nacl و غلظت های مختلف سیلامول به شاخص های مورفولوژی گل داوودی | |
عبدالله سیفی، وحید عبدوسی، الهام دانائی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (105.83 K) | ||
3 | تنش شوری ناشی از Nacl و غلظت های مختلف سیلامول بر فعالیت فیزیولوژیکی و آنزیمی گل داوودی | |
عبدالله سیفی، وحید عبدوسی، الهام دانائی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (103.59 K) | ||
4 | ارزیابی صفات رشدی دانهال های پسته ( Pistacia vera) پس از کاربرد عصاره جلبک و یک ترکیب حاوی سیلیسیم | |
خدیجه حاتمی نسب، مهدی علیزاده، مهدی شریفانی، حسین حکم آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (226.49 K) |