کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 اثر نوع بسته بندی، زمان و دما بر طعم و بازارپسندی تمشک سیاه وحشی
امیر علی محمدی؛ مهدی حدادی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (134.34 K)

2 تاثیر 2 و _4 دی کلروفنوکسی استیک اسید (2,4D) در اندازه و کیفیت میوه نارنگی انشو
نگین اخلاق امیری؛ کاظم ارزانی؛ یونس ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.19 K)

3 عملکرد هفت رقم، همسانه و ژنوتیپ امیدبخش زردآلو روی پایه میروبالان بذری ( Prunus cerasifera)
حمید رهنمون
مشاهده مقاله | اصل مقاله (247.23 K)

4 مقایسه پارامترهای رنگ حبه های انگور رقم بیدانه سفید در شرایط ارگانیک و غیر ارگانیک
پری زاهدی پور؛ محمدرضا اصغری؛ بابک عبداللهی؛ محمد علیزاده؛ یونس رضائی دانش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (251.45 K)

5 ارزیابی عناصر غذایی و رنگیزه های میوه دو رقم سیب تجاری در زمان های مختلف برداشت
فاطمه ناظوری؛ زهرا صداقتی؛ سید حسین میردهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.16 MB)

6 تاثیر نوع بسته بندی بر بازار پسندی سه رقم خرمای خشک ( زاهدی ) ،نیمه خشک ( استعمران )تر و(برحی)
محمدحسن مرتضوی؛ منصور جلالی؛ منصور غنیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (248.86 K)

7 بررسی و مقایسه کمی و کیفی ارقام انگور از ایران و ترکمنستان
مریم درستکار؛ مسلم درستکار؛ عبدالله ولی فر؛ فریبرز زارع؛ سعید حقیقت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (3.08 MB)

8 ارزیابی کیفیت میوه برخی از ژنوتیپهای امید بخش کیوی طلایی (Actinidia chinensi)
حسن مافی هره دشت؛ محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (725.48 K)

9 بررسی اثر فاصله کاشت روی رشد و عملکرد گل لیلیوم
محمد علی خلج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (12.82 K)