کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 اثر نوع بسته بندی، زمان و دما بر طعم و بازارپسندی تمشک سیاه وحشی
امیر علی محمدی، مهدی حدادی نژاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 134.34 K

2 تاثیر 2 و _4 دی کلروفنوکسی استیک اسید (2,4D) در اندازه و کیفیت میوه نارنگی انشو
نگین اخلاق امیری، کاظم ارزانی، یونس ابراهیمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 15.19 K

3 عملکرد هفت رقم، همسانه و ژنوتیپ امیدبخش زردآلو روی پایه میروبالان بذری ( Prunus cerasifera)
حمید رهنمون
مشاهده مقاله اصل مقاله 247.23 K

4 مقایسه پارامترهای رنگ حبه های انگور رقم بیدانه سفید در شرایط ارگانیک و غیر ارگانیک
پری زاهدی پور، محمدرضا اصغری، بابک عبداللهی، محمد علیزاده، یونس رضائی دانش
مشاهده مقاله اصل مقاله 251.45 K

5 ارزیابی عناصر غذایی و رنگیزه های میوه دو رقم سیب تجاری در زمان های مختلف برداشت
فاطمه ناظوری، زهرا صداقتی، سید حسین میردهقان
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.16 M

6 تاثیر نوع بسته بندی بر بازار پسندی سه رقم خرمای خشک ( زاهدی ) ،نیمه خشک ( استعمران )تر و(برحی)
محمدحسن مرتضوی، منصور جلالی، منصور غنیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 248.86 K

7 بررسی و مقایسه کمی و کیفی ارقام انگور از ایران و ترکمنستان
مریم درستکار، مسلم درستکار، عبدالله ولی فر، فریبرز زارع، سعید حقیقت
مشاهده مقاله اصل مقاله 3.08 M

8 ارزیابی کیفیت میوه برخی از ژنوتیپهای امید بخش کیوی طلایی (Actinidia chinensi)
حسن مافی هره دشت، محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 725.48 K

9 بررسی اثر فاصله کاشت روی رشد و عملکرد گل لیلیوم
محمد علی خلج
مشاهده مقاله اصل مقاله 12.82 K