مقایسه پارامترهای رنگ حبه های انگور رقم بیدانه سفید در شرایط ارگانیک و غیر ارگانیک

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (251.45 K)
عنوان دوره: دهمین کنگره ملی علوم باغبانی
نویسندگان
1دانشجو فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت محصولات باغی دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه
2استاد گروه باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه
3دانشیار گروه اصلاح و بیوتکنولوژی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه
4دانشیار گروه صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه
5دانشیار گروه گیاهپزشکی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه
چکیده
کلیدواژه ها