کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | بررسی اثر تیمار گرمایی آب گرم، UV-C و بسته بندی با اکسیژن افزایش یافته بر رشد میکروبی آریل انار آماده مصرف | |
مهشاد مقومی، یونس مستوفی، ذبیح اله زمانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.15 K) | ||
2 | بررسی کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و اکسید نیتریک بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه زردآلو در انبار سرد | |
مریم درستکار، فرید مرادی نژاد، الهام انصاری فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (314.34 K) | ||
3 | کاربرد بسته بندی های فعال بر پایه پلی اتیلن و نانو ذرات رس و اکسید روی در حفظ کیفیت پس از برداشت میوه توت فرنگی | |
آوات شاه اویسی، محمود کوشش صبا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (893.32 K) |