| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | بررسی اثر تیمار گرمایی آب گرم، UV-C و بسته بندی با اکسیژن افزایش یافته بر رشد میکروبی آریل انار آماده مصرف | |
| مهشاد مقومی، یونس مستوفی، ذبیح اله زمانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 291.15 K | ||
| 2 | بررسی کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و اکسید نیتریک بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه زردآلو در انبار سرد | |
| مریم درستکار، فرید مرادی نژاد، الهام انصاری فر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 314.34 K | ||
| 3 | کاربرد بسته بندی های فعال بر پایه پلی اتیلن و نانو ذرات رس و اکسید روی در حفظ کیفیت پس از برداشت میوه توت فرنگی | |
| آوات شاه اویسی، محمود کوشش صبا | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 893.32 K | ||