کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 استفاده از بسته بندی فعال برای حفظ کیفیت و افزایش پتانسیل انبارمانی فرآورده های باغبانی
سید حسین میردهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (158.95 K)

2 بهبود عمر پس از برداشت و خصوصیات کیفی گل بریده داودی (Dendranthema grandiflorum L.) به کمک ترکیبات شیمیایی، اسانس های گیاهی و آنتی بیوتیک
فاطمه زارع دوست، داود هاشم آبادی، شهرام صداقت حور، بهزاد کاویانی، مریم جدید سلیمان دارابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (132.97 K)

3 ارزیابی عمر پس از برداشت گل شاخه بریده ی میخک رقم ''یلو کندی'' تحت تأثیر ترکیبات ضدمیکروبی شیمیایی و آلی
دنیا هدایت راد، داوود هاشم آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (226.22 K)

4 تاثیر اسانس های گیاهی اکالیپتوس و پونه بر عمر گل جایی رز رقم آوالانچ (.Rosa hybrida L)
مریم تورانی، وحید رضا صفاری، همایون فرهمند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (124.39 K)

5 کاربرد اسانس های گیاهی در کنترل پوسیدگی های ناشی از قارچ های Botrytis cinerea و Rhizopus stolonifer در شرایط درون شیشه ای
سمانه محمدی، حسین آرویی، وحید جهانبخش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (331.34 K)

6 اثر اسید سالیسیلیک، متیل جاسمونات و اسانس های گیاهی بر کیفیت و عمر گل جایی گل بریده ژربرا (Gerbera) jamesonii رقم ساوه
مریم هاشمی، سیدحسین میردهقان، همایون فرهمند، حسین دشتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.24 MB)