| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | بررسی تنوع کلونهای انتخابی چای به کمک نشانگرهای شیمیایی برگ سبز و چای خشک | |
| مهران غلامی، کوروش فلکرو، احمد تقی شکرگزار، شیوا روفیگری حقیقت، معصومه جمالامیدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 510.73 K | ||
| 2 | تأثیر نانو امولسیون کیتوسان بر افزایش عمر قفسه ای و ترکیبات فیتوشیمیایی تمشک | |
| شیرین رحمن زاده، محمدرضا اصغری، حبیب شیرزاد، ابوالفضل علیرضا لو | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 251.87 K | ||
| 3 | جلوگیری از قهوهای شدن مغز گردوی تازه رقم چندلر با استفاده از آسکوربیک اسید | |
| اسعد حبیبی، نوید یزدانی، کوروش وحدتی، محمود کوشش صبا | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 280.47 K | ||
| 4 | ارزیابی حسی میوه برخی از ارقام گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd) از دیدگاه مصرف کننده | |
| زینب شفائی چروش، کاظم ارزانی، نیما احمدی، مهدی عیاری نوش آبادی، حمید عبدالهی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.33 M | ||
| 5 | بررسی خصوصیات ظاهری و حسی برش های سیب پوشش داده شده با آلژینات کلسیم | |
| سمیرا محمدی، فرود باقری، محسن رادی، صدیقه امیری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1008.3 K | ||