کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 بررسی تنوع کلون‌های انتخابی چای به کمک نشانگرهای شیمیایی برگ سبز و چای خشک
مهران غلامی، کوروش فلکرو، احمد تقی شکرگزار، شیوا روفیگری حقیقت، معصومه جمال‌امیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (510.73 K)

2 تأثیر نانو امولسیون کیتوسان بر افزایش عمر قفسه ای و ترکیبات فیتوشیمیایی تمشک
شیرین رحمن زاده، محمدرضا اصغری، حبیب شیرزاد، ابوالفضل علیرضا لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (251.87 K)

3 جلوگیری از قهوهای شدن مغز گردوی تازه رقم چندلر با استفاده از آسکوربیک اسید
اسعد حبیبی، نوید یزدانی، کوروش وحدتی، محمود کوشش صبا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (280.47 K)

4 ارزیابی حسی میوه برخی از ارقام گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd) از دیدگاه مصرف کننده
زینب شفائی چروش، کاظم ارزانی، نیما احمدی، مهدی عیاری نوش آبادی، حمید عبدالهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.33 MB)

5 بررسی خصوصیات ظاهری و حسی برش های سیب پوشش داده شده با آلژینات کلسیم
سمیرا محمدی، فرود باقری، محسن رادی، صدیقه امیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1008.3 K)