کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | بررسی تنوع کلونهای انتخابی چای به کمک نشانگرهای شیمیایی برگ سبز و چای خشک | |
مهران غلامی، کوروش فلکرو، احمد تقی شکرگزار، شیوا روفیگری حقیقت، معصومه جمالامیدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (510.73 K) | ||
2 | تأثیر نانو امولسیون کیتوسان بر افزایش عمر قفسه ای و ترکیبات فیتوشیمیایی تمشک | |
شیرین رحمن زاده، محمدرضا اصغری، حبیب شیرزاد، ابوالفضل علیرضا لو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (251.87 K) | ||
3 | جلوگیری از قهوهای شدن مغز گردوی تازه رقم چندلر با استفاده از آسکوربیک اسید | |
اسعد حبیبی، نوید یزدانی، کوروش وحدتی، محمود کوشش صبا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (280.47 K) | ||
4 | ارزیابی حسی میوه برخی از ارقام گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd) از دیدگاه مصرف کننده | |
زینب شفائی چروش، کاظم ارزانی، نیما احمدی، مهدی عیاری نوش آبادی، حمید عبدالهی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.33 MB) | ||
5 | بررسی خصوصیات ظاهری و حسی برش های سیب پوشش داده شده با آلژینات کلسیم | |
سمیرا محمدی، فرود باقری، محسن رادی، صدیقه امیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1008.3 K) |