کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | بررسی تنوع کلونهای انتخابی چای به کمک نشانگرهای شیمیایی برگ سبز و چای خشک | |
مهران غلامی؛ کوروش فلکرو؛ احمد تقی شکرگزار؛ شیوا روفیگری حقیقت؛ معصومه جمالامیدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (510.73 K) | ||
2 | تأثیر نانو امولسیون کیتوسان بر افزایش عمر قفسه ای و ترکیبات فیتوشیمیایی تمشک | |
شیرین رحمن زاده؛ محمدرضا اصغری؛ حبیب شیرزاد؛ ابوالفضل علیرضا لو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (251.87 K) | ||
3 | جلوگیری از قهوهای شدن مغز گردوی تازه رقم چندلر با استفاده از آسکوربیک اسید | |
اسعد حبیبی؛ نوید یزدانی؛ کوروش وحدتی؛ محمود کوشش صبا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (280.47 K) | ||
4 | ارزیابی حسی میوه برخی از ارقام گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd) از دیدگاه مصرف کننده | |
زینب شفائی چروش؛ کاظم ارزانی؛ نیما احمدی؛ مهدی عیاری نوش آبادی؛ حمید عبدالهی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.33 MB) | ||
5 | بررسی خصوصیات ظاهری و حسی برش های سیب پوشش داده شده با آلژینات کلسیم | |
سمیرا محمدی؛ فرود باقری؛ محسن رادی؛ صدیقه امیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1008.3 K) |