کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 بررسی تنوع کلون‌های انتخابی چای به کمک نشانگرهای شیمیایی برگ سبز و چای خشک
مهران غلامی؛ کوروش فلکرو؛ احمد تقی شکرگزار؛ شیوا روفیگری حقیقت؛ معصومه جمال‌امیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (510.73 K)

2 تأثیر نانو امولسیون کیتوسان بر افزایش عمر قفسه ای و ترکیبات فیتوشیمیایی تمشک
شیرین رحمن زاده؛ محمدرضا اصغری؛ حبیب شیرزاد؛ ابوالفضل علیرضا لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (251.87 K)

3 جلوگیری از قهوهای شدن مغز گردوی تازه رقم چندلر با استفاده از آسکوربیک اسید
اسعد حبیبی؛ نوید یزدانی؛ کوروش وحدتی؛ محمود کوشش صبا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (280.47 K)

4 ارزیابی حسی میوه برخی از ارقام گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd) از دیدگاه مصرف کننده
زینب شفائی چروش؛ کاظم ارزانی؛ نیما احمدی؛ مهدی عیاری نوش آبادی؛ حمید عبدالهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.33 MB)

5 بررسی خصوصیات ظاهری و حسی برش های سیب پوشش داده شده با آلژینات کلسیم
سمیرا محمدی؛ فرود باقری؛ محسن رادی؛ صدیقه امیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1008.3 K)