کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 مطالعه اثر دمای نگهداری بر خصوصیات شیمیایی بنه زعفران Crocus sativus L.
فرید آراسته؛ سیامک کلانتری؛ روح انگیز نادری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (103.38 K)

2 مطالعه اثرات سوربیتول و نیترات پتاسیم بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی طالبی سمسوری
عالیه محسنی؛ نجمه زینلی؛ علی اکبر مقصودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.8 K)

3 بررسی تغذیه اشکال آمونیومی و نیتراتی نیتروژن در شاخص های کمی و کیفیگل لاله Tulipagesneriana رقم (Daytona)
حجت اله عباسی؛ مصباح بابالار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (152.32 K)

4 بررسی اثر سالسیلیک اسید و آسکوربیک اسید بر عمر گلجایی و کیفیت پس از برداشت گل بریدنی رز رقم ردنائومی و آوالانج
حسین صمدی؛ سمیه حسینی؛ عبدالله حاتم زاده؛ محمود قاسم نژاد؛ هدایت زکی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.22 MB)

5 مطالعه تغییرات فصلی بر ظرفیت آنتیاکسیدانی وپروتئین کل در برگ های برخی از ارقام مرکبات در استان فارس
عصمت عرب زاده؛ رضا فتوحی قزوینی؛ هدایت زکی زاده؛ سعید عشقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (230.58 K)