English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
8
1
ارزیابی کمّی فعالیت ضداکسایشی در بافت های میوه انگور و تأثیر سطوح مختلف هرس و تعداد جوانه بر ترکیبات فیتوشیمیایی
مهتاب ذوالنوری؛ اسماعیل فلاحی؛ داود بخشی؛ عیسی ارجی؛ پروانه تقی دوست
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (468.7 K)
2
بررسی سازگاری و برخی خصوصیات پومولوژیکی ارقام مختلف زیتون در ایلام
اکبر اسماعیلی؛ آذر صیدی؛ فریده شیخ مرادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (236.63 K)
3
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه لیموترش رقم لیسبون (Citrus lemon cv.Lisbon)طی رسیدن
الهام سیدقاسمی؛ بابک باباخانی؛ جواد فاحی مقدم؛ نازلی قبادی؛ معصومه کیا اشکوریان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (274.44 K)
4
مقایسه ی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه ی سه رقم لیمو ترش
نازلی قبادی؛ پروانه راهداری؛ جواد فتاحی مقدم؛ الهام سیدقاسمی؛ معصومه کیا اشکوریان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (247.52 K)
5
ارزیابی فنل کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی چند ژنوتیپ های گوجه درختی در استان گیلان
سمیه حسینی؛ عبدالله حاتم زاده؛ داود بخشی؛ محمود قاسم نژاد؛ حسین صمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (270.36 K)
6
بررسی خصوصیات میوه دو رقم زرد زیتون و روغنی رودبار در سه منطقه از مناطق توسعه کشت زیتون در استان کرمانشاه
ابوالمحسن حاجی امیری؛ حمیدرضا مومنی؛ عیسی ارجی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (181.1 K)
7
بررسی و مقایسه ارقام خارجی زیتون و مطالعه سازگاری آن ها در شرایط منطقه سرپل ذهاب
ابوالمحسن حاجی امیری؛ عیسی ارجی؛ رحمت اله غلامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (163.09 K)
8
اثر سولفات روی و نیترات پتاسیم بر صفات کمی و عملکرد میوه زیتون رقم کنسروالیا
صدراله زمانی؛ اختر شکافنده؛ محمدرضا تسلیم پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (286.34 K)