کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 8

1 ارزیابی کمّی فعالیت ضداکسایشی در بافت های میوه انگور و تأثیر سطوح مختلف هرس و تعداد جوانه بر ترکیبات فیتوشیمیایی
مهتاب ذوالنوری؛ اسماعیل فلاحی؛ داود بخشی؛ عیسی ارجی؛ پروانه تقی دوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (468.7 K)

2 بررسی سازگاری و برخی خصوصیات پومولوژیکی ارقام مختلف زیتون در ایلام
اکبر اسماعیلی؛ آذر صیدی؛ فریده شیخ مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (236.63 K)

3 بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه لیموترش رقم لیسبون (Citrus lemon cv.Lisbon)طی رسیدن
الهام سیدقاسمی؛ بابک باباخانی؛ جواد فاحی مقدم؛ نازلی قبادی؛ معصومه کیا اشکوریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (274.44 K)

4 مقایسه ی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه ی سه رقم لیمو ترش
نازلی قبادی؛ پروانه راهداری؛ جواد فتاحی مقدم؛ الهام سیدقاسمی؛ معصومه کیا اشکوریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (247.52 K)

5 ارزیابی فنل کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی چند ژنوتیپ های گوجه درختی در استان گیلان
سمیه حسینی؛ عبدالله حاتم زاده؛ داود بخشی؛ محمود قاسم نژاد؛ حسین صمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (270.36 K)

6 بررسی خصوصیات میوه دو رقم زرد زیتون و روغنی رودبار در سه منطقه از مناطق توسعه کشت زیتون در استان کرمانشاه
ابوالمحسن حاجی امیری؛ حمیدرضا مومنی؛ عیسی ارجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (181.1 K)

7 بررسی و مقایسه ارقام خارجی زیتون و مطالعه سازگاری آن ها در شرایط منطقه سرپل ذهاب
ابوالمحسن حاجی امیری؛ عیسی ارجی؛ رحمت اله غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (163.09 K)

8 اثر سولفات روی و نیترات پتاسیم بر صفات کمی و عملکرد میوه زیتون رقم کنسروالیا
صدراله زمانی؛ اختر شکافنده؛ محمدرضا تسلیم پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.34 K)