کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 36

-124 بررسی اثرات ازت و پتاسیم بر خواص کمی و کیفی گل سرخ رقم Masquerade
فرید مرادی نژاد، محمد جعفر ملکوتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.73 K)

-123 تاثیر برخی عناصر غذایی بر صفات کمی و کیفی چمن اسپورت
نجم‌الدین مرتضوی، الهه هاشمی دهکردی، حسن خوش‌قلب، بهرام قنبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (123.38 K)

-122 بررسی اثر اوره، آهن و روی بر شاخص‌های فیزیولوژی انگور
مرجان آشوری، منوچهر کلهر، ابوالفضل لولایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.41 K)

-121 بررسی ازت،پتاسیم،منیزیم،آهن،روی و بور بر کمیت و کیفیت محصول انگور (Vitis vinifera Cv sulatan)
محمداسماعیل امیری، احمد گلچین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.72 K)

-120 بررسی تاثیر سطوح مختلف ازت و تراکم بوته در خواص کمی وکیفی فلف دلمه ای
جعفر محمدی، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.45 K)

-119 تغذیه برگی درختان زیتون با عناصر ازت،بر و روی 1- بررسی اثرات آن در تشکیل میوه و میزان محصول
مهدی طاهری، علیرضا طلائی، محمدجعفر ملکوتی، مصباح بابالار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.94 K)

-118 اثرات ازت،پتاسیم و آبیاری روی خصوصیات کمی و کیفی پرتقال تامسون ناول
بیژن مرادی، یونس ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (9.12 K)

-117 روند تغییرات ازت،فسفر و پتاسیم در مراحل مختلف رشد برگ دو رقم بادام
وحید روحی، جهانگرد محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.61 K)

-116 ارزیابی تغییرات فصلی ازت موجود در برگ دو رقم بادام (سفید و مامایی) با استفاده از روش های آماری کنترل کیفیت
جهانگرد محمدی، وحید روحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (12.23 K)

-115 بررسی اثرات سطوح مختلف ازت و فسفر بر عملکرد و تجمع کادمیوم در گل راعی (Hypericum perforatum)
مجید عزیزی، رضا امیدبیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.62 K)

-114 بررسی اثرات سطوح مختلف ازت و فسفر بر رشد و نمو،عملکرد و میزان هیپریسین در گل راعی (Hypericum perforatum L)
مجید عزیزی، رضا امیدبیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.92 K)

-113 بررسی اثر تنش خشکی و کود ازت بر برخی خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک کلم بروکلی
مصیب معینی فر، ناصر برومند، علی رویین، اسحاق مقبلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (95.07 K)

-112 بررسی تأثیر تیمارهای ازت، بر، روی و ترکیب آنها بر رشد زایشی سیب رقم گلدن دلیشز
مهدی فاضلی، سعید پیری پیرایواتلو، احمد گلچین، آیدا حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (341.49 K)

-111 بررسی اثر برخی تیمارها بعد از وقوع سرمای بهاره در باغ های پسته در تشکیل جوانه گل (Pistacia vera L.)
فاطمه شهسواری، حسین حکم آبادی، عبدالرسول ذاکرین، علی تاج آبادی پور، ناصر شهسواری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (449.71 K)

-110 اثر تغذیه ای ازت و آهن روی رشد، عملکرد و کیفیت میوه انگور رقم عسگری در شهرستان خرم آباد
آذر ساکی، احمد ارشادی، منوچهر کلهر، عبدالحسین رضایی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (329.69 K)

-109 تعیین بهترین ترکیب کودی ازت، فسفر و پتاسیم (NPK) برای رشد دانهال های چای
محمد مهدی صادق حسنی، کوروش فلک رو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (338.05 K)

-108 بررسی اثرات ازت و فسفر بر عملکرد و اجزای عملکرد سیر سلکسیون شده را مهرمز
محمدرضا رفیع
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.22 K)

-107 بررسی اثرات زمان مصرف کود اوره در کاهش سمیت حاصل از تجمع نیترات در غده های سیب زمینی
نادیا بهره مند، ناصر عالم زاده انصاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.87 K)

-106 اثرات میزان مصرف ازت و برخی عناصر میکرو (روی و مس) بر قابلیت انبارداری پیاز خوراکی در کشت بهاره
محسن خدادادی، جلال رستگار، سید علی موسوی زاده، حیدر نیا منش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (31.41 K)

-105 تاثیر سطوح مختلف ازت و پتاسیم در کاهش عارضه کاسه شکافی میخک و بهبود کمی و کیفی آن
محمدعلی خلج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.71 K)

-104 اثر محلول پاشی کود کامل و کوددهی ازت بر عملکرد گل دو رقم بابونه اصلاح شده
فرهاد رضوانی، عسکر غنی، محترمه سلیمان پور، اکرم فرزانه، مجید عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.4 K)

-103 بررسی اثرات کمبود عناصر آهن، ازت، منیزیم، منگنز، مولیبدن بر رشد، خصوصیات فیزیولوژیک و علائم برگی دانهال های پسته در محیط شن کشت
مریم افروشه، محمد اردلان، حسین حکم آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.93 K)

-102 اثر تغذیه برگی عناصر ازت، بر، روی و پتاسیم بر روی برخی خواص کمی و کیفی میوه درختان زیتون رقم "روغنی"
حبیب شیرزاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.94 K)

-101 بررسی اثر ازت و روی بر کمیت و کیفیت میوه لیمو شیرین محلی جهرم
بهنام بهروز نام جهرمی، ابوالقاسم حسن پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (19.04 K)

-100 بررسی اثر مقادیر مختلف N.P.K بر شاخص های رشد پرتقال تامسون ناول
عنایت حیات بخش، یونس ابراهیمی، یحیی تاجور، علیرضا شیخ اشکوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (32.6 K)