کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 مقایسه مقدماتی عملکرد توده های بومی انتخابی و ارقام رایج اسفناج در مازندران
ناهید آملی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (91.83 K)

2 ارزیابی خصوصیات مرفولوژیکی و صفات کمی و کیفی برخی توده های بومی خربزه ایران
علی فرهادی؛ حسین آروئی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.47 K)

3 تعیین آستانه حداقل طول روز و دمای تجمعی برای تشکیل سوخ درتوده های بومی و ارقام پیاز
عبدالستار دارابی؛ عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.09 K)

4 بررسی خصوصیات مورفولوژی و فنولوژی در زیتون های بومی (.L europaea Olea)
خسرو شهبازی؛ اکبر اسماعیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (234.49 K)

5 بررسی و ارزیابی تنوع برخی توده های بومی سیر ایران
ماهیار عابدی؛ محمدرضا ایمانی؛ پیمان جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.04 K)

6 تولید اینبرد لاین برای اصلاح توده های بومی پیاز
رحیمه نوری مقدم؛ احمد مرتضوی بیک؛ مهین آفتابی؛ پابلوبند یکتوس
مشاهده مقاله | اصل مقاله (59.36 K)

7 بررسی تنوع ژنتیکی برخی از توده های بومی خربزه ئیان (ملونها) در ایران با استفاده از مارکر مولکولی رپید
احسان فیضیان؛ مختار جلالی جواران؛ حمید دهقانی؛ حمید زامیاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (32.97 K)

8 جمع اوری، شناسایی و ارزیابی صفات در مورفوتیپ های دو توده روز کوتاه پیاز خوراکی
محسن خدادادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.58 K)

9 بررسی توده های بومی سیر و اثرات اقلیمی بر خصوصیات مورفولوژیکی آنها در استان مرکزی
احمدرضا عباسی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.96 K)