کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 28

-224 کاربرد پوشش های خوراکی بر افزایش طول عمر خیار در طول دوره انبارمانی
سحر صداقت، مجید راحمی، محسن رمضانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 179.32 K

-223 تیمار گرمایی پس از برداشت در محصولات باغبانی
مجید راحمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 126.95 K

-222 پاسخ های فیزیولوژیک میوه انار (رقم رباب نی ریز) به تیمارهای پس برداشت آب گرم، ژل آلوئه وراء، کیتوزان و عصاره پوست انار در طول مدت انبارمانی
محسن رمضانی، مجید راحمی، اصغر رمضانیان، سحر صداقت
مشاهده مقاله اصل مقاله 107.01 K

-221 بررسی بیماری پوسیدگی قهوه ای میوه درختان زردآلو در استان آذربایجان غربی
حسین ایرانی، جعفر ارشاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 14.53 K

-220 نقش آنتوسیانین در کنترل پوسیدگی پس از برداشت و کیفیت فیزیکوشیمیایی کیوی ( Actinidia deliciosa) در سردخانه
مهدیه افشاری پور، زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله اصل مقاله 131.33 K

-219 اثر بنتونیت سدیم - کلسیم بر کاهش وزن و حفظ کیفیت میوه انار رقم ملس ساوه طی دوره انبارمانی
پروین باباخانی، محمد سیاری، محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله اصل مقاله 114.44 K

-218 بروز پوسیدگی فوزار یومی ریشه های فرعی بادام در اثر تنش های آبی در نواحی مرکزی ایران
احمد حیدریان، جعفر ارشاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 17.84 K

-217 اثرات مالچ و کاربرد کلسیم بر رشد،عملکرد و عارضه پوسیدگی گلگاه (Blossum end) هندوانه رقم چارلستون گری
عبدالکریم کاشی، سعید حسین زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 14.61 K

-216 تأثیر پوشش ژل آلوئه ورا بر عمر انبارمانی و برخی ویژگی های کیفی میوه انار رقم ملس ساوه
علی ابوالفتحی، محمود اثنی عشری، علی عزیزی، محمد سیاری
مشاهده مقاله اصل مقاله 121.4 K

-215 واکنش برخی از ویژگی های کمی و کیفی انگور ریش بابا (Vitis vinifera L.cv.Rishbaba) به تیمار اسانس رزماری و پوشش کیتوزان
مریم مجدی، بیژن کاوسی
مشاهده مقاله اصل مقاله 257.03 K

-214 تاثیر اسانس آنیسون بر خصوصیات بیوشیمیایی و عمر انبارمانی رقم تجاری توت فرنگی
حبیب شیرزاد، بهاره قربانی، ابوالفضل علیرضالو
مشاهده مقاله اصل مقاله 394.97 K

-213 تأثیر نانو امولسیون کیتوسان بر افزایش عمر قفسه ای و ترکیبات فیتوشیمیایی تمشک
شیرین رحمن زاده، محمدرضا اصغری، حبیب شیرزاد، ابوالفضل علیرضا لو
مشاهده مقاله اصل مقاله 251.87 K

-212 اثر تیمارهای مرحله رسیدگی میوه و آب گرم بر عمر انبارمانی توت سیاه (.Morus nigra L)
زهرا بابایی، مختار حیدری
مشاهده مقاله اصل مقاله 133.44 K

-211 تأثیر اسانس زیره و نعناع در حفظ کیفیت پس از برداشت میوه پرتقال والنسیا
طاهره آگاه، عبدالحسین ابوطالبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 131.95 K

-210 تعیین شرایط بهینه تولید سوخچه (آنیون ست ها) در سه رقم روز بلند پیاز خوراکی (Allium cepa L)
عماد شاه منصوری، داود افیونی، زهرا عباسی
مشاهده مقاله اصل مقاله 368.42 K

-209 بررسی اثر اسانس های آویشن و مریم گلی در کاهش پوسیدگی میوه های پرتقال تامسون ناول توسط قارچ عامل کپک آبی (Penicillium italicum)
مهدی یحیی زاده، رضا امیدبیگی، رسول زارع، حسین طاهری
مشاهده مقاله اصل مقاله 15.77 K

-208 اثرات ترکیب اب داغ، ایمازالیل، بیکربنات سدیم و پوشش دادن با واکس بز پوسیدگی بعد از پوسیدگی بعد از برداشت پرتقال والنسیا
محمدرضا صفی زاده، مجید راحمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 33.85 K

-207 افزایش عمر قفسه ای خرمالو با استفاده از I-MCP
مریم حجتی، علی اکبر رامین
مشاهده مقاله اصل مقاله 26.96 K

-206 تاثیر عسل به عنوان پوشش خوراکی در افزایش عمر انباری توت فرنگی
بهرام عابدی، مجید راحمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 13.25 K

-205 بررسی اثرات عصاره های روغنی آویشن و زنجبیل بر پوسیدگی کپک آبی میوه پرتقال در انبار
وحید توللی، مجید راحمی، زهرا کریمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 10.86 K

-204 اثر کلرید کلسیم و پرتوتابی UV-C بر کیفیت و عمر انباری میوه هلو رقم آلبرتا
ماندانا غلامیان، نوراله معلمی، ناصر عالم زاده انصاری
مشاهده مقاله اصل مقاله 13.12 K

-203 کنترل زیستی پوسیدگی کپک آبی مرکبات با استفاده از مخمرهای آنتاگونیست
اصغر رمضانیان، مجید راحمی، زهرا کریمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 15.7 K

-202 ارزیابی مقاومت توده های بومی پیاز ایرانی نسبت به بیماری پوسیدگی ریشه فوزاریومی در شرایط گلخانه
رامین حاجیان فر، بهرام رستم فرودی
مشاهده مقاله اصل مقاله 32.71 K

-201 تاثیر آفتابدهی خاک (Soil solarization) بر کنترل پژمردگی آوندی و پوسیدگی ریشه فوزاریومی میخک در محلات
حسین بیات، سید محمد بنی جمالی
مشاهده مقاله اصل مقاله 17.91 K

-200 بررسی اثر کلرور کلسیم بر پوسیدگی گلگاه و انبارمانی میوه گوجه فرنگی
مهشید هناره، حمیده ژاله رضایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 15.2 K