کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 28

-299 کاربرد پوشش های خوراکی بر افزایش طول عمر خیار در طول دوره انبارمانی
سحر صداقت، مجید راحمی، محسن رمضانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 179.32 K

-298 تیمار گرمایی پس از برداشت در محصولات باغبانی
مجید راحمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 126.95 K

-297 پاسخ های فیزیولوژیک میوه انار (رقم رباب نی ریز) به تیمارهای پس برداشت آب گرم، ژل آلوئه وراء، کیتوزان و عصاره پوست انار در طول مدت انبارمانی
محسن رمضانی، مجید راحمی، اصغر رمضانیان، سحر صداقت
مشاهده مقاله اصل مقاله 107.01 K

-296 بررسی بیماری پوسیدگی قهوه ای میوه درختان زردآلو در استان آذربایجان غربی
حسین ایرانی، جعفر ارشاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 14.53 K

-295 نقش آنتوسیانین در کنترل پوسیدگی پس از برداشت و کیفیت فیزیکوشیمیایی کیوی ( Actinidia deliciosa) در سردخانه
مهدیه افشاری پور، زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله اصل مقاله 131.33 K

-294 اثر بنتونیت سدیم - کلسیم بر کاهش وزن و حفظ کیفیت میوه انار رقم ملس ساوه طی دوره انبارمانی
پروین باباخانی، محمد سیاری، محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله اصل مقاله 114.44 K

-293 بروز پوسیدگی فوزار یومی ریشه های فرعی بادام در اثر تنش های آبی در نواحی مرکزی ایران
احمد حیدریان، جعفر ارشاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 17.84 K

-292 اثرات مالچ و کاربرد کلسیم بر رشد،عملکرد و عارضه پوسیدگی گلگاه (Blossum end) هندوانه رقم چارلستون گری
عبدالکریم کاشی، سعید حسین زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 14.61 K

-291 تأثیر پوشش ژل آلوئه ورا بر عمر انبارمانی و برخی ویژگی های کیفی میوه انار رقم ملس ساوه
علی ابوالفتحی، محمود اثنی عشری، علی عزیزی، محمد سیاری
مشاهده مقاله اصل مقاله 121.4 K

-290 واکنش برخی از ویژگی های کمی و کیفی انگور ریش بابا (Vitis vinifera L.cv.Rishbaba) به تیمار اسانس رزماری و پوشش کیتوزان
مریم مجدی، بیژن کاوسی
مشاهده مقاله اصل مقاله 257.03 K

-289 تاثیر اسانس آنیسون بر خصوصیات بیوشیمیایی و عمر انبارمانی رقم تجاری توت فرنگی
حبیب شیرزاد، بهاره قربانی، ابوالفضل علیرضالو
مشاهده مقاله اصل مقاله 394.97 K

-288 تأثیر نانو امولسیون کیتوسان بر افزایش عمر قفسه ای و ترکیبات فیتوشیمیایی تمشک
شیرین رحمن زاده، محمدرضا اصغری، حبیب شیرزاد، ابوالفضل علیرضا لو
مشاهده مقاله اصل مقاله 251.87 K

-287 اثر تیمارهای مرحله رسیدگی میوه و آب گرم بر عمر انبارمانی توت سیاه (.Morus nigra L)
زهرا بابایی، مختار حیدری
مشاهده مقاله اصل مقاله 133.44 K

-286 تأثیر اسانس زیره و نعناع در حفظ کیفیت پس از برداشت میوه پرتقال والنسیا
طاهره آگاه، عبدالحسین ابوطالبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 131.95 K

-285 تعیین شرایط بهینه تولید سوخچه (آنیون ست ها) در سه رقم روز بلند پیاز خوراکی (Allium cepa L)
عماد شاه منصوری، داود افیونی، زهرا عباسی
مشاهده مقاله اصل مقاله 368.42 K

-284 بررسی اثر اسانس های آویشن و مریم گلی در کاهش پوسیدگی میوه های پرتقال تامسون ناول توسط قارچ عامل کپک آبی (Penicillium italicum)
مهدی یحیی زاده، رضا امیدبیگی، رسول زارع، حسین طاهری
مشاهده مقاله اصل مقاله 15.77 K

-283 اثرات ترکیب اب داغ، ایمازالیل، بیکربنات سدیم و پوشش دادن با واکس بز پوسیدگی بعد از پوسیدگی بعد از برداشت پرتقال والنسیا
محمدرضا صفی زاده، مجید راحمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 33.85 K

-282 افزایش عمر قفسه ای خرمالو با استفاده از I-MCP
مریم حجتی، علی اکبر رامین
مشاهده مقاله اصل مقاله 26.96 K

-281 تاثیر عسل به عنوان پوشش خوراکی در افزایش عمر انباری توت فرنگی
بهرام عابدی، مجید راحمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 13.25 K

-280 بررسی اثرات عصاره های روغنی آویشن و زنجبیل بر پوسیدگی کپک آبی میوه پرتقال در انبار
وحید توللی، مجید راحمی، زهرا کریمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 10.86 K

-279 اثر کلرید کلسیم و پرتوتابی UV-C بر کیفیت و عمر انباری میوه هلو رقم آلبرتا
ماندانا غلامیان، نوراله معلمی، ناصر عالم زاده انصاری
مشاهده مقاله اصل مقاله 13.12 K

-278 کنترل زیستی پوسیدگی کپک آبی مرکبات با استفاده از مخمرهای آنتاگونیست
اصغر رمضانیان، مجید راحمی، زهرا کریمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 15.7 K

-277 ارزیابی مقاومت توده های بومی پیاز ایرانی نسبت به بیماری پوسیدگی ریشه فوزاریومی در شرایط گلخانه
رامین حاجیان فر، بهرام رستم فرودی
مشاهده مقاله اصل مقاله 32.71 K

-276 تاثیر آفتابدهی خاک (Soil solarization) بر کنترل پژمردگی آوندی و پوسیدگی ریشه فوزاریومی میخک در محلات
حسین بیات، سید محمد بنی جمالی
مشاهده مقاله اصل مقاله 17.91 K

-275 بررسی اثر کلرور کلسیم بر پوسیدگی گلگاه و انبارمانی میوه گوجه فرنگی
مهشید هناره، حمیده ژاله رضایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 15.2 K