کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 28

1 کاربرد پوشش های خوراکی بر افزایش طول عمر خیار در طول دوره انبارمانی
سحر صداقت؛ مجید راحمی؛ محسن رمضانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (179.32 K)

2 تیمار گرمایی پس از برداشت در محصولات باغبانی
مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (126.95 K)

3 پاسخ های فیزیولوژیک میوه انار (رقم رباب نی ریز) به تیمارهای پس برداشت آب گرم، ژل آلوئه وراء، کیتوزان و عصاره پوست انار در طول مدت انبارمانی
محسن رمضانی؛ مجید راحمی؛ اصغر رمضانیان؛ سحر صداقت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.01 K)

4 بررسی بیماری پوسیدگی قهوه ای میوه درختان زردآلو در استان آذربایجان غربی
حسین ایرانی؛ جعفر ارشاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (14.53 K)

5 نقش آنتوسیانین در کنترل پوسیدگی پس از برداشت و کیفیت فیزیکوشیمیایی کیوی ( Actinidia deliciosa) در سردخانه
مهدیه افشاری پور؛ زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (131.33 K)

6 اثر بنتونیت سدیم - کلسیم بر کاهش وزن و حفظ کیفیت میوه انار رقم ملس ساوه طی دوره انبارمانی
پروین باباخانی؛ محمد سیاری؛ محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (114.44 K)

7 بروز پوسیدگی فوزار یومی ریشه های فرعی بادام در اثر تنش های آبی در نواحی مرکزی ایران
احمد حیدریان؛ جعفر ارشاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (17.84 K)

8 اثرات مالچ و کاربرد کلسیم بر رشد،عملکرد و عارضه پوسیدگی گلگاه (Blossum end) هندوانه رقم چارلستون گری
عبدالکریم کاشی؛ سعید حسین زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (14.61 K)

9 تأثیر پوشش ژل آلوئه ورا بر عمر انبارمانی و برخی ویژگی های کیفی میوه انار رقم ملس ساوه
علی ابوالفتحی؛ محمود اثنی عشری؛ علی عزیزی؛ محمد سیاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (121.4 K)

10 واکنش برخی از ویژگی های کمی و کیفی انگور ریش بابا (Vitis vinifera L.cv.Rishbaba) به تیمار اسانس رزماری و پوشش کیتوزان
مریم مجدی؛ بیژن کاوسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (257.03 K)

11 تاثیر اسانس آنیسون بر خصوصیات بیوشیمیایی و عمر انبارمانی رقم تجاری توت فرنگی
حبیب شیرزاد؛ بهاره قربانی؛ ابوالفضل علیرضالو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (394.97 K)

12 تأثیر نانو امولسیون کیتوسان بر افزایش عمر قفسه ای و ترکیبات فیتوشیمیایی تمشک
شیرین رحمن زاده؛ محمدرضا اصغری؛ حبیب شیرزاد؛ ابوالفضل علیرضا لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (251.87 K)

13 اثر تیمارهای مرحله رسیدگی میوه و آب گرم بر عمر انبارمانی توت سیاه (.Morus nigra L)
زهرا بابایی؛ مختار حیدری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (133.44 K)

14 تأثیر اسانس زیره و نعناع در حفظ کیفیت پس از برداشت میوه پرتقال والنسیا
طاهره آگاه؛ عبدالحسین ابوطالبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (131.95 K)

15 تعیین شرایط بهینه تولید سوخچه (آنیون ست ها) در سه رقم روز بلند پیاز خوراکی (Allium cepa L)
عماد شاه منصوری؛ داود افیونی؛ زهرا عباسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (368.42 K)

16 بررسی اثر اسانس های آویشن و مریم گلی در کاهش پوسیدگی میوه های پرتقال تامسون ناول توسط قارچ عامل کپک آبی (Penicillium italicum)
مهدی یحیی زاده؛ رضا امیدبیگی؛ رسول زارع؛ حسین طاهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.77 K)

17 اثرات ترکیب اب داغ، ایمازالیل، بیکربنات سدیم و پوشش دادن با واکس بز پوسیدگی بعد از پوسیدگی بعد از برداشت پرتقال والنسیا
محمدرضا صفی زاده؛ مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (33.85 K)

18 افزایش عمر قفسه ای خرمالو با استفاده از I-MCP
مریم حجتی؛ علی اکبر رامین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (26.96 K)

19 تاثیر عسل به عنوان پوشش خوراکی در افزایش عمر انباری توت فرنگی
بهرام عابدی؛ مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.25 K)

20 بررسی اثرات عصاره های روغنی آویشن و زنجبیل بر پوسیدگی کپک آبی میوه پرتقال در انبار
وحید توللی؛ مجید راحمی؛ زهرا کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (10.86 K)

21 اثر کلرید کلسیم و پرتوتابی UV-C بر کیفیت و عمر انباری میوه هلو رقم آلبرتا
ماندانا غلامیان؛ نوراله معلمی؛ ناصر عالم زاده انصاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.12 K)

22 کنترل زیستی پوسیدگی کپک آبی مرکبات با استفاده از مخمرهای آنتاگونیست
اصغر رمضانیان؛ مجید راحمی؛ زهرا کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.7 K)

23 ارزیابی مقاومت توده های بومی پیاز ایرانی نسبت به بیماری پوسیدگی ریشه فوزاریومی در شرایط گلخانه
رامین حاجیان فر؛ بهرام رستم فرودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (32.71 K)

24 تاثیر آفتابدهی خاک (Soil solarization) بر کنترل پژمردگی آوندی و پوسیدگی ریشه فوزاریومی میخک در محلات
حسین بیات؛ سید محمد بنی جمالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (17.91 K)

25 بررسی اثر کلرور کلسیم بر پوسیدگی گلگاه و انبارمانی میوه گوجه فرنگی
مهشید هناره؛ حمیده ژاله رضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.2 K)