| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | اثر محلول و بخار هگزانال روی برخی ویژگی های کیفی و انبارمانی قارچ تکمه ای | |
| محمد سیاری، شقایق شاکری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 270.61 K | ||
| 2 | ظرفیت آنتی اکسیدانی کل چند رقم هلو در ارتباط با فنل و فلاونوئید کل آنها | |
| شبنم فخیم رضایی، غلامرضا دهقان، جعفر حاجی لو، هانیه رهبر، مریم نصیری، محمد عدلی پور | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 239.22 K | ||
| 3 | بررسی تغییرات میزان فنل کل، فلاونوئید کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی در خشخاش کبیر (bracteatum Lindl Papaver) تحت تیمار سالیسیلیک اسید و متیل جاسمونات | |
| یوسف حکیمی، محمدرضا فتاحی مقدم، محمدرضا نقوی، ذبیح اله زمانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1002.04 K | ||