کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | اثر محلول و بخار هگزانال روی برخی ویژگی های کیفی و انبارمانی قارچ تکمه ای | |
محمد سیاری، شقایق شاکری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (270.61 K) | ||
2 | ظرفیت آنتی اکسیدانی کل چند رقم هلو در ارتباط با فنل و فلاونوئید کل آنها | |
شبنم فخیم رضایی، غلامرضا دهقان، جعفر حاجی لو، هانیه رهبر، مریم نصیری، محمد عدلی پور | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (239.22 K) | ||
3 | بررسی تغییرات میزان فنل کل، فلاونوئید کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی در خشخاش کبیر (bracteatum Lindl Papaver) تحت تیمار سالیسیلیک اسید و متیل جاسمونات | |
یوسف حکیمی، محمدرضا فتاحی مقدم، محمدرضا نقوی، ذبیح اله زمانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1002.04 K) |