کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 تأثیر میکرو و نانوذرات سیلیسیم روی برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی و غلظت سیلیسیم در گیاه توت‌فرنگی
رحمان یوسفی؛ محمود اثنی‌عشری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (108.63 K)

2 تأثیر محلول‌پاشی منابع مختلف پتاسیم و سیلیسیم بر ظرفیت آنتی‌اکسیدانی آنزیمی توت‌فرنگی (Fragaria ananasa cv Duch. Selva) در کشت بدون خاک
مسعود حق شناس؛ عثمان مام رش پور؛ نرگس دولتمند شهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (156.26 K)

3 تأثیر محلول پاشی منابع مختلف پتاسیم و سیلیسیم، بر تغییرات رنگیزه‌های فتوسنتزی و عملکرد توت فرنگی (Fragaria ananasa cv Duch. Selva) در کشت بدون خاک
مسعود حق شناس؛ عثمان مام رش پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (138.71 K)

4 اثر نسبتهای مختلف آمونیوم:نیترات:اوره در حضور نیکل بر ویژگی‌های کیفی میوه‌ی توت‌فرنگی رقم پاروس
بهاره دانشمند؛ سعید عشقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (124.14 K)

5 تاثیر کاربرد عصاره تفاله‌های لیموی لیسبون به همراه پوشش کیتوزان در افزایش عمر انباری میوه توت‌فرنگی رقم سلوا
توراج قاسم زاده؛ فریبرز زارع نهندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.66 K)