English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
17
1
بررسی اثرات تنک کننده های شیمیایی (اوره و NAA) روی صفات کمی و کیفی هلوی (رد هاون و دکسی رد) و شلیل (ردگلد وشلیل سان گلد)
آروین عابدینی، علی ایمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (101.91 K)
2
تاثیر برخی تیمارهای فیزیکی بر خواص کیفی پسازبرداشت میوه شلیل رقم سانگلو
فاطمه حسین پور، ولی ربیعی، محمداسماعیل امیری، علی سلیمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (155.88 K)
3
بررسی تاثیر بستهبندی نانو و تیمار آب گرم بر خصوصیات کیفی میوه شلیل رقم سانگلو در طول انبارداری
فاطمه حسین پور، ولی ربیعی، محمداسماعیل امیری، علی سلیمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (210.28 K)
4
بررسی و مقایسه عملکرد کمی و کیفی ارقام شلیل در شرایط اقلیمی اصفهان
ایوبعلی قاسمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (12.76 K)
5
اثر بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP)بر برخی پارامترهای کمی شلیل رقم سانگلو
ولی ربیعی، محمد فرهمند، محمدرضا عظیمی، فریبرز حبیبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (231.87 K)
6
بررسی روند آردی شدن میوه برخی ارقام هلو و شلیل در طول دوره نگهداری در سردخانه
نازی جعفرآبادی، منصوره کشاورزی، حسین فتحی، مصطفی مصطفوی، ناصر بوذری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (131.88 K)
7
مقایسه سطوح آنتی اکسیدانت های میوه در برخی ارقام هلو و شلیل و روند تغییرات آن در سردخانه
نازی جعفرآبادی، منصوره کشاورزی، حسین فتحی، مصطفی مصطفوی، ناصر بوذری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (163.04 K)
8
تغییرات میزان فنل، فلاونوئید و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه و برگ شلیل در طول فصل رشد
یوسف قاسمی، قربانعلی نعمت زاده، حمیدرضا هاشمی، همت الله پیردشتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (278.95 K)
9
ارزیابی خصوصیات رشدی، عملکرد و پومولوژی 9 رقم شلیل و 22 رقم هلو در شرایط آب و هوایی مغان
غلامرضا طاهری، حسن حاج نجاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (239.38 K)
10
بررسی ارتباط بین برخی صفات پومولوژیک با شدت پوسیدگی در هلو و شلیل
تهمینه نعیم آبادی، منصوره کشاورزی، حسین علایی، ناصر بوذری، حسین فتحی، سونا حسین آوا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (230.19 K)
11
بررسی آسیب سرمای زمستانه 1386 در برخی ارقام هلو و شلیل در شرایط مشهد
زینب آرین پویا، غلامحسین داوری نژاد، شادی عطار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (427.48 K)
12
تاثیر حذف هورمون اتیلن با استفاده از نانوزئولیت های پوشش داده شده با پرمنگنات پتاسیم بر خصوصیات کیفی و عمر انبارمانی هلو و شلیل
بهزاد قره یاضی، معصومه عمادپور، یوسف رضائی کلج، آزاد عمرانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (327.58 K)
13
تاثیر کاربرد ژل آلوئه ورا بر عمر انبارداری و خواص کیفی میوه شلیل
عبدالرحمان کلیچی، محمدرضا اصغری، سجاد ریائی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (5.22 MB)
14
استفاده از ژل آلوئه ورا به عنوان پوشش خوردنی در نگهداری کمیت و کیفیت میوه شلیل
آرمان بیرقدار کشکولی، سعید حضرتی، زین العابدین طهماسبیی سروستانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (5.3 MB)
15
شناسایی و ارزیابی ژنوتیپ هایی با صفات مطلوب هلو و شلیل در استان های اردبیل و آذربایجان شرقی
حسین فتحی، جلیل دژم پور، حسین رمضانی، قلی حاج قلی زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (15.81 K)
16
بررسی تاثیر زمان برداشت بر کیفیت و کنترل آلودگی قارچی شلیل
پروین شرایعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (14.73 K)
17
بررسی و مقایسه عملکرد کمی و کیفی ارقام شلیل
ناصر فرومدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (32.1 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه