کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 اثر جیبرلیک اسید، سولفات کلسیم و نیترات پتاسیم بر ترک خوردگی و برخی از صفات میوه انار رقم کدرو
ضحی مختارزاده؛ علیرضا شهسوار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (127.16 K)

2 ارزیابی کمّی فعالیت ضداکسایشی در بافت های میوه انگور و تأثیر سطوح مختلف هرس و تعداد جوانه بر ترکیبات فیتوشیمیایی
مهتاب ذوالنوری؛ اسماعیل فلاحی؛ داود بخشی؛ عیسی ارجی؛ پروانه تقی دوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (468.7 K)

3 بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه لیموترش رقم لیسبون (Citrus lemon cv.Lisbon)طی رسیدن
الهام سیدقاسمی؛ بابک باباخانی؛ جواد فاحی مقدم؛ نازلی قبادی؛ معصومه کیا اشکوریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (274.44 K)

4 مقایسه ی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه ی سه رقم لیمو ترش
نازلی قبادی؛ پروانه راهداری؛ جواد فتاحی مقدم؛ الهام سیدقاسمی؛ معصومه کیا اشکوریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (247.52 K)

5 ارزیابی فنل کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی چند ژنوتیپ های گوجه درختی در استان گیلان
سمیه حسینی؛ عبدالله حاتم زاده؛ داود بخشی؛ محمود قاسم نژاد؛ حسین صمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (270.36 K)

6 بهبود صفات در توده های بومی خربزه استان خراسان
علیرضا سبحانی؛ ابراهیم باشتنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.15 K)