English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
6
1
اثر جیبرلیک اسید، سولفات کلسیم و نیترات پتاسیم بر ترک خوردگی و برخی از صفات میوه انار رقم کدرو
ضحی مختارزاده؛ علیرضا شهسوار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (127.16 K)
2
ارزیابی کمّی فعالیت ضداکسایشی در بافت های میوه انگور و تأثیر سطوح مختلف هرس و تعداد جوانه بر ترکیبات فیتوشیمیایی
مهتاب ذوالنوری؛ اسماعیل فلاحی؛ داود بخشی؛ عیسی ارجی؛ پروانه تقی دوست
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (468.7 K)
3
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه لیموترش رقم لیسبون (Citrus lemon cv.Lisbon)طی رسیدن
الهام سیدقاسمی؛ بابک باباخانی؛ جواد فاحی مقدم؛ نازلی قبادی؛ معصومه کیا اشکوریان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (274.44 K)
4
مقایسه ی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه ی سه رقم لیمو ترش
نازلی قبادی؛ پروانه راهداری؛ جواد فتاحی مقدم؛ الهام سیدقاسمی؛ معصومه کیا اشکوریان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (247.52 K)
5
ارزیابی فنل کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی چند ژنوتیپ های گوجه درختی در استان گیلان
سمیه حسینی؛ عبدالله حاتم زاده؛ داود بخشی؛ محمود قاسم نژاد؛ حسین صمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (270.36 K)
6
بهبود صفات در توده های بومی خربزه استان خراسان
علیرضا سبحانی؛ ابراهیم باشتنی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (29.15 K)