کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شاه توت(nigra Morus وalba Morus) طی چهار مرحله رشدی میوه
سارا بخشی؛ یحیی سلاح ورزی؛ بهرام عابدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.24 MB)

2 ارزیابی صفات بیوشیمیایی برخی ژنوتیپ های قره قات در حوزه آبخیز ایل گنه چای در منطقه ارسباران
الناز گلچهره؛ حبیب شیرزاد؛ بهاره قربانی؛ سجاد قنبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.01 K)

3 بررسی سطوح مختلف آبیاری بر روی برخی صفات بیوشیمیایی گیاه رازیانه (Foeniculum vulgar)
زیبا ایزدی؛ علی ایزدی دربندی؛ عیسی شیخی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (548.92 K)

4 بررسی خصوصیات بیوشیمیایی تعدادی از ژنوتیپ های آلبالو بومی ایران
حسن مومنی؛ ناصر بوذری؛ سید مهدی میری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (615.29 K)

5 غربالگری ژنوتیپ های انگور برای یافتن پایه متحمل به خشکی با استفاده از خصوصیات مرفولوژیک، روابط ژنتیکی، شاخص های فیزیولوژیک و مولکولی
مهدی حدادی نژاد؛ علی عبادی؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ امیر موسوی؛ محمد علی نجاتیان؛ گونزاگا سنت استبان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (58.04 K)

6 بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شاه توت ( Morus nigraو Morus alba) طی چهار مرحله رشدی میوه
سارا بخشی؛ یحیی سلاح ورزی؛ بهرام عابدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (850.38 K)

7 بررسی اثر انبارداری، نوع بسته بندی و دمای انبارداری بر میزان فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتوسیانین میوه گلابی خاردار
محمدعلی غلامی؛ عظیم قاسم نژاد؛ فریال وارسته؛ مادح احمدی؛ صادق آتشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)