کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 14

1 شناسایی و مطالعه ارقام انگور خرم آباد لرستان
محمد صانعی شریعت پناهی؛ بهمن زاهدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (14.55 K)

2 بررسی اثرات زمان برداشت انگور پیکانی کاشمر در خواص کمی و کیفی کشمش تولیدی
علی مختاریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (6.39 K)

3 بررسی اثرات تیمارهای آماده سازی و متغیرهای فرآیند خشک کردن بر روی ساخص های کیفی کشمش
علیرضا بصیری؛ بهزاد واعظ لیواری؛ حسن لامع؛ شهرام رامهرمزیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.62 K)

4 بررسی تاثیر تیمار بعد از برداشت کلرید کلسیم روی کیفیت دو رقم انگور کشمشی بیدانه و شاهرودی
عبدالحامد دولتی بانه؛ مصباح بابالار؛ داریوش شرافتیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.39 K)

5 تعیین دوره آبیاری مورد نیاز انگور پیکانی و تاثیر آن بر خواص کمی و کیفی انگور و کشمش تولیدی
حمیدرضا ذبیحی؛ الهام آدرپژوه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (14.31 K)

6 بررسی مزیت نسبی و ساختار بازار صادرات کشمش ایران
محمّد خداوردیزاده؛ زکیه داودنیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB)

7 ویژگی های آنتی اکسیدانی چهار رقم انگور و کشمش تهیه شده از آنها
پرستو قربانی؛ حسن ساریخانی؛ منصور غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (73.93 K)

8 اثر روش تهیه بر ویژگی های آنتی اکسیدانی کشمش از رقم بیدانه سفید
پرستو قربانی؛ حسن ساری خانی؛ منصور غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (3.09 MB)

9 بررسی اثر هرس بی موقع روی کاهش عملکرد انگور بی دانه سفید توسط دام در قوچان
قنبر لائی؛ جعفر مسعود سینکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.17 K)

10 بررسی اثر تغذیه بهینه بر کاهش خسارت سرمازدگی زمستانه و برخی صفات کمی و کیفی انگور و کشمش رقم سفید بیدانه
حسن محمودزاده؛ ولی اله رسولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.78 K)

11 بررسی عوامل موثر بر نوسانات قیمیت کشمش در استان خراسان
محمود شبان؛ احمد مودب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (35.47 K)

12 بررسی وضعیت تولید و فرآوری کشمش در ایران
علی عبادی؛ داراب یزدانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.68 K)

13 اثر P، K و mg برمرغوبیت کشمش تهیه شده از انگور رقم بیدانه سفید
محمداسماعیل امیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.34 K)

14 نقش میزان مواد جامد محلول آب میوه انگور در بهبود خواص و راندمان کشمش
محمدعلی نجاتیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (14.14 K)