English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
14
1
شناسایی و مطالعه ارقام انگور خرم آباد لرستان
محمد صانعی شریعت پناهی، بهمن زاهدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
14.55 K
2
بررسی اثرات زمان برداشت انگور پیکانی کاشمر در خواص کمی و کیفی کشمش تولیدی
علی مختاریان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
6.39 K
3
بررسی اثرات تیمارهای آماده سازی و متغیرهای فرآیند خشک کردن بر روی ساخص های کیفی کشمش
علیرضا بصیری، بهزاد واعظ لیواری، حسن لامع، شهرام رامهرمزیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
11.62 K
4
بررسی تاثیر تیمار بعد از برداشت کلرید کلسیم روی کیفیت دو رقم انگور کشمشی بیدانه و شاهرودی
عبدالحامد دولتی بانه، مصباح بابالار، داریوش شرافتیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
13.39 K
5
تعیین دوره آبیاری مورد نیاز انگور پیکانی و تاثیر آن بر خواص کمی و کیفی انگور و کشمش تولیدی
حمیدرضا ذبیحی، الهام آدرپژوه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
14.31 K
6
بررسی مزیت نسبی و ساختار بازار صادرات کشمش ایران
محمّد خداوردیزاده، زکیه داودنیا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.05 M
7
ویژگی های آنتی اکسیدانی چهار رقم انگور و کشمش تهیه شده از آنها
پرستو قربانی، حسن ساریخانی، منصور غلامی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
73.93 K
8
اثر روش تهیه بر ویژگی های آنتی اکسیدانی کشمش از رقم بیدانه سفید
پرستو قربانی، حسن ساری خانی، منصور غلامی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
3.09 M
9
بررسی اثر هرس بی موقع روی کاهش عملکرد انگور بی دانه سفید توسط دام در قوچان
قنبر لائی، جعفر مسعود سینکی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
28.17 K
10
بررسی اثر تغذیه بهینه بر کاهش خسارت سرمازدگی زمستانه و برخی صفات کمی و کیفی انگور و کشمش رقم سفید بیدانه
حسن محمودزاده، ولی اله رسولی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
28.78 K
11
بررسی عوامل موثر بر نوسانات قیمیت کشمش در استان خراسان
محمود شبان، احمد مودب
مشاهده مقاله
اصل مقاله
35.47 K
12
بررسی وضعیت تولید و فرآوری کشمش در ایران
علی عبادی، داراب یزدانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
41.68 K
13
اثر P، K و mg برمرغوبیت کشمش تهیه شده از انگور رقم بیدانه سفید
محمداسماعیل امیری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
28.34 K
14
نقش میزان مواد جامد محلول آب میوه انگور در بهبود خواص و راندمان کشمش
محمدعلی نجاتیان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
14.14 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه