کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 14

1 شناسایی و مطالعه ارقام انگور خرم آباد لرستان
محمد صانعی شریعت پناهی، بهمن زاهدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 14.55 K

2 بررسی اثرات زمان برداشت انگور پیکانی کاشمر در خواص کمی و کیفی کشمش تولیدی
علی مختاریان
مشاهده مقاله اصل مقاله 6.39 K

3 بررسی اثرات تیمارهای آماده سازی و متغیرهای فرآیند خشک کردن بر روی ساخص های کیفی کشمش
علیرضا بصیری، بهزاد واعظ لیواری، حسن لامع، شهرام رامهرمزیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 11.62 K

4 بررسی تاثیر تیمار بعد از برداشت کلرید کلسیم روی کیفیت دو رقم انگور کشمشی بیدانه و شاهرودی
عبدالحامد دولتی بانه، مصباح بابالار، داریوش شرافتیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 13.39 K

5 تعیین دوره آبیاری مورد نیاز انگور پیکانی و تاثیر آن بر خواص کمی و کیفی انگور و کشمش تولیدی
حمیدرضا ذبیحی، الهام آدرپژوه
مشاهده مقاله اصل مقاله 14.31 K

6 بررسی مزیت نسبی و ساختار بازار صادرات کشمش ایران
محمّد خداوردیزاده، زکیه داودنیا
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.05 M

7 ویژگی های آنتی اکسیدانی چهار رقم انگور و کشمش تهیه شده از آنها
پرستو قربانی، حسن ساریخانی، منصور غلامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 73.93 K

8 اثر روش تهیه بر ویژگی های آنتی اکسیدانی کشمش از رقم بیدانه سفید
پرستو قربانی، حسن ساری خانی، منصور غلامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 3.09 M

9 بررسی اثر هرس بی موقع روی کاهش عملکرد انگور بی دانه سفید توسط دام در قوچان
قنبر لائی، جعفر مسعود سینکی
مشاهده مقاله اصل مقاله 28.17 K

10 بررسی اثر تغذیه بهینه بر کاهش خسارت سرمازدگی زمستانه و برخی صفات کمی و کیفی انگور و کشمش رقم سفید بیدانه
حسن محمودزاده، ولی اله رسولی
مشاهده مقاله اصل مقاله 28.78 K

11 بررسی عوامل موثر بر نوسانات قیمیت کشمش در استان خراسان
محمود شبان، احمد مودب
مشاهده مقاله اصل مقاله 35.47 K

12 بررسی وضعیت تولید و فرآوری کشمش در ایران
علی عبادی، داراب یزدانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 41.68 K

13 اثر P، K و mg برمرغوبیت کشمش تهیه شده از انگور رقم بیدانه سفید
محمداسماعیل امیری
مشاهده مقاله اصل مقاله 28.34 K

14 نقش میزان مواد جامد محلول آب میوه انگور در بهبود خواص و راندمان کشمش
محمدعلی نجاتیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 14.14 K