کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 8

1 بررسی بازده و ترکیب های اسانس دو توده از مرزه انحصاری ایران ( Saturega atropatana) در شرایط زراعی استان تهران
ریحانه طائب نیا؛ علی اشرف؛ فاطمه سفیدکن؛ پریزاد ماوندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (223.64 K)

2 بررسی تأثیر اقلیم و زمان های برداشت بر عملکرد و ترکیبات اسانس آویشن دنایی ( Thymus dainensis)
فرزانه بهادری؛ مهدی میرزا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (258.13 K)

3 کنترل درون شیشه ای قارچ Penicillium digitatum با استفاده از اسانس مرزه باغی
سارا اترش؛ اصغر رمضانیان؛ مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (253.73 K)

4 اثر ضد قارچی اسانس گل و برگ مرزنجوش بر قارچ های Verticillium و Monilinia
راضیه زینالی؛ عباس حسنی؛ یوبرت قوستا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (376.27 K)

5 ارزیابی تنوع فیتوشیمیایی گیاه لعل کوهستان (Oliveria decumbens Vent.)
طاهره خوشبخت؛ اکبر کرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.19 MB)

6 بررسی تأثیر اقلیم و زمان های برداشت بر عملکرد و ترکیبات اسانس آویشن دنایی Thymus (dainensis)
فرزانه بهادری؛ مهدی میرزا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (325.95 K)

7 بررسی اثر ارتفاع رویشگاه بر میزان اسانس و کیفیت آن در گیاه آویشن الوندی (Thymus elwendicus )
شهرام ابراهیمی ضابط؛ علی عزیزی؛ عباس حسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (148.64 K)

8 بررسی اثر سالیسیلیک اسید بر خصوصیات موفولوژیک و فیزیولوژیک گیاه دارویی مرزه
پریسا حیاتی؛ محسن شریفی شایگان؛ پیام حیاتی؛ وحید روشن سروستانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.36 MB)