کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 تاثیر سطوح مختلف تغذیه نیتروژن و آهن بر برخی خصوصیات کیفی میوه سیب رقم گرانی اسمیت
صفورا دهقانی پوده؛ محمد علی عسکری سرچشمه؛ علیرضا طلایی؛ مصباح بابالار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (102.22 K)

2 بررسی تاثیر عناصر پر مصرف نیترات آمونیوم و نیترات پتاسیم بر روی نوساقه زایی درون شیشه ای پایه رویشی GXN15 (هیبرید هلو × بادام)
محمد مهدی عرب؛ عباس یداللهی؛ سید مهدی حسینی مزینانی؛ سعید جمشیدی آزاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (226.47 K)

3 تأثیرکودهای نیتروژنه برجلب شته و خصوصیات کمی وکیفی گل داوودی
محمد بنی جمالی؛ اصغر حسینی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.3 K)

4 اثر منابع و سطوح مختلف کود نیتروژن (نیترات آمونیوم، اوره) بر تجمع نیترات در تره فرنگی (Allium ampeloprasum Leek group)
صدیقه نوری؛ عبدالکریم کاشی؛ محمد علی نجاتیان؛ فرشاد دشتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (173.15 K)

5 بررسی تاثیر مصرف خاکی مقادیر مختلف نیترات آمونیوم روی رشد،تشکیل میوه و میزان روغن زیتون رقم آربیکن
علی اکبر مهدیلو؛ مهدی طاهری؛ مریم داغستانی؛ محمد نوری زاده؛ کریم مصطفوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (274.29 K)

6 اثر محلول پاشی نیترات آمونیوم بر خصوصیات کمی و کیفی پرتقال تامسون ناول
آرزو دادرس نیا؛ اکبر فرقانی؛ بیژن مرادی؛ رضا فیفایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (351.97 K)

7 تاثیر سطوح مختلف ازت و پتاسیم در کاهش عارضه کاسه شکافی میخک و بهبود کمی و کیفی آن
محمدعلی خلج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.71 K)