| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | اثرات تیمار پلاسمای سرد بر فعالیت آنتی اکسیدانی، آنتوسیانین و فلاونوئید پسته تازه رقم احمد آقایی (.Pistacia vera L )در طی انبارمانی | |
| سمانه ملایی، حسین میر دهقان، فاطمه ناظوری، مهدی شریعت | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.39 M | ||
| 2 | اثر آب فعال شده با پلاسما بر برخی است ویژگی های پس از برداشت پسته تر | |
| مهسا رجب صدوقی، حسین میردهقان، فاطمه ناظوری، مهدی شریعت | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.4 M | ||
| 3 | ارزیابی سفتی و فعالیت آنتی اکسیدانی پسته تر با استفاده از تیمار آب فعال شده با پلاسما طی انبارمانی | |
| مهسا رجب صدوقی، حسین میردهقان، فاطمه ناظوری، مهدی شریعت | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.32 M | ||
| 4 | تأثیر تیمار پلاسمای سرد بر ویژگیهای سطحی پسته تازه رقم احمد آقایی (Pistachia vera L) | |
| سمانه ملایی، حسین میر دهقان، فاطمه ناظوری، مهدی شریعت | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.25 M | ||