نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | اثرات تیمار پلاسمای سرد بر فعالیت آنتی اکسیدانی، آنتوسیانین و فلاونوئید پسته تازه رقم احمد آقایی (.Pistacia vera L )در طی انبارمانی | |
سمانه ملایی، حسین میر دهقان، فاطمه ناظوری، مهدی شریعت | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.39 MB) | ||
2 | اثر آب فعال شده با پلاسما بر برخی است ویژگی های پس از برداشت پسته تر | |
مهسا رجب صدوقی، حسین میردهقان، فاطمه ناظوری، مهدی شریعت | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.4 MB) | ||
3 | ارزیابی سفتی و فعالیت آنتی اکسیدانی پسته تر با استفاده از تیمار آب فعال شده با پلاسما طی انبارمانی | |
مهسا رجب صدوقی، حسین میردهقان، فاطمه ناظوری، مهدی شریعت | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.32 MB) | ||
4 | تأثیر تیمار پلاسمای سرد بر ویژگیهای سطحی پسته تازه رقم احمد آقایی (Pistachia vera L) | |
سمانه ملایی، حسین میر دهقان، فاطمه ناظوری، مهدی شریعت | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB) |