نویسنده =
تعداد مقالات: 5

1 اثر تیمار اسید سالیسیلیک بر عمر انباری و برخی شاخص های کیفی گیلاس رقم مشهد
منصور غلامی، اعظم صدیقی، حسن ساری خانی، احمد ارشادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (290.57 K)

2 اثر تیمار اسید سالیسیلیک و اسید جیبرلیک بر زمان رسیدن، میزان آنتوسیانین و تولید اتیلن میوه گیلاس رقم مشهد
اعظم صدیقی، منصور غلامی، حسن ساری خانی، احمد ارشادی، احمد احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (170.42 K)

3 اثر تیمار اسید جیبرلیک بر عمر انباری و برخی شاخص های کیفی گیلاس رقم مشهد
اعظم صدیقی، منصور غلامی، حسن ساری خانی، احمد ارشادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (333.58 K)

4 اثر محلو پاشی کلسیم بر عملکرد و کیفیت میوه توت فرنگی (Fragaria× ananassa Duch) رقم کوئین الیزا
سارا رضی، ناهید نوربخش، اعظم صدیقی، منصور غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (3.09 MB)

5 اثر منابع و سطوح مختلف کود نیتروژنه بر برخی صفات کمی و کیفی در سیر (Allium sativum L.)
مریم نوری، فرشاد دشتی، احمد ارشادی، اعظم صدیقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (397.21 K)