نویسنده =
تعداد مقالات: 11

1 روی برخی از خصوصیات کمی و کیفی کیوی هایوارددر طول دوره انبارداری سردCPPUتأثیر تنظیم کننده رشد گیاهی
حسین طاهری؛ فریبرز زارع نهندی؛ محمدرضا دادپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (133.84 K)

2 تأثیر تنظیم کننده رشد گیاهی CPPU روی برخی از خصوصیات کمی و کیفی کیوی هایوارد در طول دوره انبارداری سرد
حسین طاهری؛ فریبرز زارع نهندی؛ محمدرضا دادپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (250.44 K)

3 تأثیر تنظیم کننده رشد CPPU روی صفات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد
حسین طاهری؛ فریبرز زارع نهندی؛ محمدرضا دادپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (248.4 K)

4 بررسی تاثیر گرما درمانی به منظور حذف ویروس تریستزا در پرتقال تامسون ناول (Citrus sinensis )
مالک قاسمی؛ مهسا هاشمی سجادی؛ حسین طاهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.17 K)

5 کنترل پوسیدگی پس از برداشت و کیفیت فیزیکوشیمیایی کیوی فروت در سردخانه با تیمارهای آبگرم
جواد فتاحی مقدم؛ حسین طاهری؛ ماریه ببری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.92 K)

6 ارزیابی مقاومت ارقام مرکبات نسبت به قارچ Alternaria alternata با استفاده از RAPD - PCR
سیده نیکو کاکوان؛ حمیدرضا زمانی زاده؛ حسین طاهری؛ شهاب حاج منصور؛ بهار مرید
مشاهده مقاله | اصل مقاله (380.22 K)

7 بررسی اثر اسانس های آویشن و مریم گلی در کاهش پوسیدگی میوه های پرتقال تامسون ناول توسط قارچ عامل کپک آبی (Penicillium italicum)
مهدی یحیی زاده؛ رضا امیدبیگی؛ رسول زارع؛ حسین طاهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.77 K)

8 مطالعه میکروسکوپ الکترونی اثر اسانس آویشن روی ریسه های قارچ عامل کپک سبز
مهدی یحیی زاده؛ رضا امیدبیگی؛ رسول زارع؛ حسین طاهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (12.61 K)

9 کاربرد شاخص TSS جهت تعیین زمان مناسب برداشت کیوی فروت رقم هایوارد
جواد فتاحی مقدم؛ یزدان قلی خزایی پول؛ حسین طاهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.76 K)

10 برهمکنش پایه های مرکبات روی خواص کمی و کیفی ارقام مختلف پرتقال
بهمن داداش زاده؛ علیرضا شیخ اشکوری؛ سیروس نعمت الهی ثانی؛ حسین طاهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (27.1 K)

11 بررسی قابلیت جذب پایه های متداول مرکبات در شمال ایران نسبت به عنصر غذایی بر
بیژن مرادی؛ حسین طاهری؛ رضا فیفائی؛ بهمن داداش زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.59 K)