| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 6 | ||
| 1 | خشک شدن پس از برداشت (التیام دهی) سیر با روش های طبیعی و مصنوعی و مقایسه آن با روش مزرعه ای | |
| فریبا بیات | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 477 K | ||
| 2 | اثر مرحلههای برداشت و پس از برداشت بر ترکیبهای عطر و طعم دهنده سیر (Allium sativum ) | |
| فریبا بیات | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 126.61 K | ||
| 3 | تعیین مقاومت پوسته سیر به شکستگی در مراحل مختلف برداشت و خشک کردن (کیورینگ) | |
| فریبا بیات | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 136.82 K | ||
| 4 | ویژگی های کمی توده سیر سفید همدان در زمان های قطع و سطوح مختلف آبیاری | |
| فریبا بیات، سید معین الدین رضوانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 99.3 K | ||
| 5 | اثر منابع و سطوح مختلف کود نیتروژنه بر تندی و تجمع نیترات در سیر (Allium sativum L.) | |
| مریم نوری، فرشاد دشتی، احمد ارشادی، فریبا بیات | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 227.93 K | ||
| 6 | تغییرات ویژگیهای کیفی توده های سیر استان همدان در شرایط گوناگون نگهداری | |
| فریبا بیات | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 29.43 K | ||