نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | تأثیر بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته بر خصوصیات کیفی و افزایش ماندگاری میوه تازه خوری زردآلو (Prunus armeniaca L.) رقم شاهرودی | |
مریم درستکار، فرید مرادی نژاد، الهام انصاری فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (861.1 K) | ||
2 | بررسی کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و اکسید نیتریک بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه زردآلو در انبار سرد | |
مریم درستکار، فرید مرادی نژاد، الهام انصاری فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (314.34 K) | ||
3 | بررسی کاربرد پس از برداشت امواج فراصوت بر تغییرات اسید آسکوربیک و رنگ میوه تازه زرشک بی دانه (Berberis vulgaris) | |
محمدرضا صائبی، فرید مرادی نژاد، الهام انصاری فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1022.98 K) | ||
4 | تأثیر ترکیبی امواج فراصوت و بسته بندی اتمسفر تغییریافته بر ماندگاری و کیفیت آریل انار Punica granatum L. رقم شیشه کپ | |
اسماء حیدری، فرید مرادی نژاد، الهام انصاری فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.24 MB) |