| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | تأثیر بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته بر خصوصیات کیفی و افزایش ماندگاری میوه تازه خوری زردآلو (Prunus armeniaca L.) رقم شاهرودی | |
| مریم درستکار، فرید مرادی نژاد، الهام انصاری فر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 861.1 K | ||
| 2 | بررسی کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و اکسید نیتریک بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه زردآلو در انبار سرد | |
| مریم درستکار، فرید مرادی نژاد، الهام انصاری فر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 314.34 K | ||
| 3 | بررسی کاربرد پس از برداشت امواج فراصوت بر تغییرات اسید آسکوربیک و رنگ میوه تازه زرشک بی دانه (Berberis vulgaris) | |
| محمدرضا صائبی، فرید مرادی نژاد، الهام انصاری فر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1022.98 K | ||
| 4 | تأثیر ترکیبی امواج فراصوت و بسته بندی اتمسفر تغییریافته بر ماندگاری و کیفیت آریل انار Punica granatum L. رقم شیشه کپ | |
| اسماء حیدری، فرید مرادی نژاد، الهام انصاری فر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.24 M | ||