English
ورود به سامانه
  • آرشیو مقالات
  • مقالات
    • مقالات منتشر شده

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات: 5

1 اثر ژل آلوئه ورا ترکیب شده با اسیدسالیسیلیک بر ماندگاری و خصوصیات ارگانولپتیکی میوه توت فرنگی
احسان جمشیدی، مهدی حسینی فرهی، محسن رادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 280.03 K

2 واکنش آنتی اکسیدان و ویژگی های کیفی پس از برداشت میوه توت فرنگی نسبت به پوشش ژل آلوئه ورا و اسیدسالیسیلیک
احسان جمشیدی، مهدی حسینی فرهی، محسن رادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 337.38 K

3 بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش های سیب پوشش داده شده با آلژینات کلسیم
سمیرا محمدی، فرود باقری، محسن رادی، صدیقه امیری
مشاهده مقاله اصل مقاله 899.01 K

4 بررسی خصوصیات ظاهری و حسی برش های سیب پوشش داده شده با آلژینات کلسیم
سمیرا محمدی، فرود باقری، محسن رادی، صدیقه امیری
مشاهده مقاله اصل مقاله 1008.3 K

5 بهبود خصوصیات میکروبی و بافتی سیب تازه برش خورده در طول مدت نگهداری
سمیرا محمدی، فرود باقری، محسن رادی، صدیقه امیری
مشاهده مقاله اصل مقاله 978.17 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب