نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | اثر ژل آلوئه ورا ترکیب شده با اسیدسالیسیلیک بر ماندگاری و خصوصیات ارگانولپتیکی میوه توت فرنگی | |
احسان جمشیدی، مهدی حسینی فرهی، محسن رادی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 280.03 K | ||
2 | واکنش آنتی اکسیدان و ویژگی های کیفی پس از برداشت میوه توت فرنگی نسبت به پوشش ژل آلوئه ورا و اسیدسالیسیلیک | |
احسان جمشیدی، مهدی حسینی فرهی، محسن رادی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 337.38 K | ||
3 | بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش های سیب پوشش داده شده با آلژینات کلسیم | |
سمیرا محمدی، فرود باقری، محسن رادی، صدیقه امیری | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 899.01 K | ||
4 | بررسی خصوصیات ظاهری و حسی برش های سیب پوشش داده شده با آلژینات کلسیم | |
سمیرا محمدی، فرود باقری، محسن رادی، صدیقه امیری | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 1008.3 K | ||
5 | بهبود خصوصیات میکروبی و بافتی سیب تازه برش خورده در طول مدت نگهداری | |
سمیرا محمدی، فرود باقری، محسن رادی، صدیقه امیری | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 978.17 K |