| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | اثر ژل آلوئه ورا ترکیب شده با اسیدسالیسیلیک بر ماندگاری و خصوصیات ارگانولپتیکی میوه توت فرنگی | |
| احسان جمشیدی، مهدی حسینی فرهی، محسن رادی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 280.03 K | ||
| 2 | واکنش آنتی اکسیدان و ویژگی های کیفی پس از برداشت میوه توت فرنگی نسبت به پوشش ژل آلوئه ورا و اسیدسالیسیلیک | |
| احسان جمشیدی، مهدی حسینی فرهی، محسن رادی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 337.38 K | ||
| 3 | بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش های سیب پوشش داده شده با آلژینات کلسیم | |
| سمیرا محمدی، فرود باقری، محسن رادی، صدیقه امیری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 899.01 K | ||
| 4 | بررسی خصوصیات ظاهری و حسی برش های سیب پوشش داده شده با آلژینات کلسیم | |
| سمیرا محمدی، فرود باقری، محسن رادی، صدیقه امیری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1008.3 K | ||
| 5 | بهبود خصوصیات میکروبی و بافتی سیب تازه برش خورده در طول مدت نگهداری | |
| سمیرا محمدی، فرود باقری، محسن رادی، صدیقه امیری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 978.17 K | ||