نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | مقایسه میزان کاهش کیفی فلفل،کلم و کرفس در روشهای مختلف بلانچ و فریزر پس از شش ماه | |
ندا چنانی صالح، امیرحسین گلی، مریم حقیقی، جواد کرامت، احمدرضا محمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (558.65 K) | ||
2 | بررسی امکان استفاده از گلبرگ زعفران به عنوان منبعی از آنتی اکسیدان های طبیعی | |
فرشته مختاری، امیرحسین گلی، مهدی رحیم ملک | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.37 MB) | ||
3 | اثر پاشش هومیک اسید بر دو گیاه دارویی ماریتیغال و کدوی تخم کاغذی | |
علی نیکبخت، امیرحسین گلی، مهناز کارگر، صفورا احمدزاده، پروین دلیران زاده، نازیتا زجاجی، شهرزاد رفیع نژاد، فائزه منتظری، زینب زمانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.37 MB) | ||
4 | تنوع ترکیبات اسانس در گل گونه A. nobilis و A. pachycephala از مناطق مختلف کشور ایران | |
مهدی رحیم ملک، نعمت اله اعتمادی، امیرحسین گلی، شیما غریبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.37 MB) |