نویسنده =
تعداد مقالات: 4

1 مقایسه میزان کاهش کیفی فلفل،کلم و کرفس در روش‌های مختلف بلانچ و فریزر پس از شش ماه
ندا چنانی صالح، امیرحسین گلی، مریم حقیقی، جواد کرامت، احمدرضا محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (558.65 K)

2 بررسی امکان استفاده از گلبرگ زعفران به عنوان منبعی از آنتی اکسیدان های طبیعی
فرشته مختاری، امیرحسین گلی، مهدی رحیم ملک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.37 MB)

3 اثر پاشش هومیک اسید بر دو گیاه دارویی ماریتیغال و کدوی تخم کاغذی
علی نیکبخت، امیرحسین گلی، مهناز کارگر، صفورا احمدزاده، پروین دلیران زاده، نازیتا زجاجی، شهرزاد رفیع نژاد، فائزه منتظری، زینب زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.37 MB)

4 تنوع ترکیبات اسانس در گل گونه A. nobilis و A. pachycephala از مناطق مختلف کشور ایران
مهدی رحیم ملک، نعمت اله اعتمادی، امیرحسین گلی، شیما غریبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.37 MB)