| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | مقایسه میزان کاهش کیفی فلفل،کلم و کرفس در روشهای مختلف بلانچ و فریزر پس از شش ماه | |
| ندا چنانی صالح، امیرحسین گلی، مریم حقیقی، جواد کرامت، احمدرضا محمدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 558.65 K | ||
| 2 | بررسی امکان استفاده از گلبرگ زعفران به عنوان منبعی از آنتی اکسیدان های طبیعی | |
| فرشته مختاری، امیرحسین گلی، مهدی رحیم ملک | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 2.37 M | ||
| 3 | اثر پاشش هومیک اسید بر دو گیاه دارویی ماریتیغال و کدوی تخم کاغذی | |
| علی نیکبخت، امیرحسین گلی، مهناز کارگر، صفورا احمدزاده، پروین دلیران زاده، نازیتا زجاجی، شهرزاد رفیع نژاد، فائزه منتظری، زینب زمانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 2.37 M | ||
| 4 | تنوع ترکیبات اسانس در گل گونه A. nobilis و A. pachycephala از مناطق مختلف کشور ایران | |
| مهدی رحیم ملک، نعمت اله اعتمادی، امیرحسین گلی، شیما غریبی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 2.37 M | ||