نویسنده =
تعداد مقالات: 4

1 اثر نوع پایه روی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی میوه نارنگی دیررس یاشار
جواد فتاحی‌مقدم، الهام سیدقاسمی، محمد رمانی، بهروز گلعین، کاظم نجفی
مشاهده مقاله اصل مقاله 120.82 K

2 بررسی کیفیت میوه ی نارنگی های جدید نوشین و شاهین در انبار معمولی و سردخانه
جواد فتاحی مقدم، الهام سیدقاسمی، معصومه کیااشکوری
مشاهده مقاله اصل مقاله 231 K

3 بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه لیموترش رقم لیسبون (Citrus lemon cv.Lisbon)طی رسیدن
الهام سیدقاسمی، بابک باباخانی، جواد فاحی مقدم، نازلی قبادی، معصومه کیا اشکوریان
مشاهده مقاله اصل مقاله 274.44 K

4 مقایسه ی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه ی سه رقم لیمو ترش
نازلی قبادی، پروانه راهداری، جواد فتاحی مقدم، الهام سیدقاسمی، معصومه کیا اشکوریان
مشاهده مقاله اصل مقاله 247.52 K