نویسنده =
تعداد مقالات: 11

1 بررسی تغییرات سوماکلونال در لاین‌های تراریخته گل رز
فائزه خاتمی، فرزانه نجفی، فتانه یاری، رمضانعلی خاوری نژاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 116.65 K

2 بررسی اثرات پوشش صمغ عربی و اسانس ریحان بر حفظ کیفیت و عمر پس از برداشت میوه توت فرنگی در طی انبارمانی
علی اسکندری، مختار حیدری، فتانه یاری، محمدحسین دانشور
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.8 M

3 و اندازه های مختلف سوخ بر گلدهی گیاه نرگس اثر تلقیح میکوریزا
مریم ضیغمی، محمدحسین دانشور، حبیب االله نادیان، فتانه یاری
مشاهده مقاله اصل مقاله 224.59 K

4 برهمکنش عصاره گیاه تشنه داری ( Scrophularia striata)، اسانس لیمو و هیپوکلریت سدیم بر عمر ماندگاری گل شاخه بریده نرگس شیراز (Narcissus tazetta)
مریم ضیغمی، فتانه یاری، محمدحسین دانشور
مشاهده مقاله اصل مقاله 505.88 K

5 اثرهای واکس، کیتوسان و صمغ عربی برکیفیت پس از برداشت میوه لیموشیرین (Citrus limetta)
علی اسکندری، مختار حیدری، محمد حسین دانشور، فتانه یاری
مشاهده مقاله اصل مقاله 195.85 K

6 اثر نانو کلات سیلیس، سیلیکات کلسیم و سیلیکات پتاسیم بر کیفیت و عمر ماندگاری گل شاخه بریده نرگس شیراز (Narcissus tazetta L.)
طاهره عوضی، محمدحسین دانشور، مختار حیدری، فتانه یاری
مشاهده مقاله اصل مقاله 230.92 K

7 حفظ کیفیت گل شاخه بریده نرگس شیراز (Narcissus tazetta) با استفاده از عصاره گیاه تشنه داری (Scrophularia striata)
فتانه یاری، زینب اندرز، مریم کوروند
مشاهده مقاله اصل مقاله 344.67 K

8 بررسی عصاره گیاه تشنه داری (Scrophularia striata) و 8-هیدروکسی کینولوئین سولفات برکیفیت و طول عمر گل شاخه بریده نرگس شیراز (Narcissus tazetta)
فتانه یاری، زینب اندرز، مهدی نقدی، بسنه سیلاوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 516.68 K

9 بررسی خصوصیات کمی و کیفی میوه کنار طی انبارمانی با استفاده از بسته بندی حاوی اتمسفر تعدیل یافته (MAP)
زهرا خادمی پاینده، فتانه یاری، نجمه فرهودی
مشاهده مقاله اصل مقاله 154.36 K

10 کارایی نانو کلات کلسیم، کلرید کلسیم و نیترات کلسیم در حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری گل شاخه بریده نرگس شیراز (Narcissus tazetta L.)
طاهره عوضی، محمد حسین دانشور، مختار حیدری، فتانه یاری
مشاهده مقاله اصل مقاله 110.99 K

11 بررسی تاثیر تراکم کاشت بر الگوی رشد و عملکرد طالبی سمسوری ورامین
فتانه یاری، سیروس مسیحا، علیرضا مطلبی آذر
مشاهده مقاله اصل مقاله 29.02 K