نویسنده =
تعداد مقالات: 5

1 بررسی اثرات تیمارهای آماده سازی و متغیرهای فرآیند خشک کردن بر روی ساخص های کیفی کشمش
علیرضا بصیری؛ بهزاد واعظ لیواری؛ حسن لامع؛ شهرام رامهرمزیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.62 K)

2 تعیین منحنی های همدمای جذب و دفع پسته
علیرضا بصیری؛ بهزاد واعظ لیواری؛ احمد کلباسی اشتری؛ حسن لامع؛ حمید توکلی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.67 K)

3 بررسی اثرات درجه حرارت و رطوبت نسبی محیط انبار بر روی شاخص های کیفی پسته در طول دوره انبارداری
علیرضا بصیری؛ بهزاد واعظ لیواری؛ احمد کلباسی اشتری؛ حسن لامع؛ حمید توکلی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.05 K)

4 تعیین شرایط بهینه در فرآیند خشک کردن پسته
علیرضا بصیری؛ بهزاد واعظ لیواری؛ احمد کلباسی اشتری؛ حسن لامع؛ حمید توکلی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.47 K)

5 روند تغییرات عناصر غذایی پرمصرف در برگ انگور یاقوتی
محمدجواد کرمی؛ علیرضا بصیری؛ عبدالحسین ابوطالبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (976.88 K)