نویسنده =
تعداد مقالات: 6

1 اثر میزان بار درخت به کیفیت و خواص آنتی اکسیدانی میوه آلوی رقم قطره طلا ناشی از کاربرد بنزیل آدنین
شاهرخ پیری، جعفر حاجی لو، غلامرضا دهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (112.89 K)

2 کاربرد غلظت های مختلف بنزیل آدنین به عنوان تنک کننده میوه بر ویژگی های کیفی آلو رقم قطره طلا در طول دوره انبارمانی
شاهرخ پیری، جعفر حاجی لو، غلامرضا دهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.18 K)

3 اثر زمان های مختلف برداشت بر ویژگی های کیفی و ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه در دو رقم هلو (کوثری و انجیری مالکی)
احمد کهنموئی، جعفر حاجی لو، غلامرضا دهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.78 K)

4 تاثیر زمان کاربرد و غلظت های مختلف پوتریسین بر خصوصیات کیفی میوه در هلو
حامد پیام، جعفر حاجی لو، غلامرضا دهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (446.96 K)

5 اثر تیمار قبل از برداشت اسیدسالسیلیک بر روی برخی از ویژگی‌های کیفی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی میوه زردآلو رقم "شکرپاره"
قاسم سرتیپ، جعفر حاجی‌لو، غلامرضا دهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (205.06 K)

6 ظرفیت آنتی اکسیدانی کل چند رقم هلو در ارتباط با فنل و فلاونوئید کل آنها
شبنم فخیم رضایی، غلامرضا دهقان، جعفر حاجی لو، هانیه رهبر، مریم نصیری، محمد عدلی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (239.22 K)