| نویسنده = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | تاثیر محلولپاشی کلریدکلسیم و منابع پتاسیم بر بهبود رنگ، مقاومت به کوفتگی، انبارمانی و سایر ویژگی های کیفی میوه سیب رقم ’رد دلیشس‘ | |
| سحر صلحجو، علی قرقانی، فاطمه شاهسوندی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 176 K | ||
| 2 | تاثیر قارچ میکوریز آربسکولار بر برخی صفات فیزیولوژیک انگور رقم یاقوتی در شرایط تنش خشکی | |
| فاطمه شاهسوندی، سعید عشقی، سحر صلح جو | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 139.45 K | ||
| 3 | پاسخ های فیزیولوژیکی سه رقم انگور به تنش دمای بالا | |
| فاطمه شاهسوندی، سعید عشقی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 667.66 K | ||
| 4 | پاسخ رشدی و فیزیولوژیک دو رقم انگور به تنش خشکی در حضور قارچ میکوریز آربسکولار | |
| فاطمه شاهسوندی، سعید عشقی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 241.04 K | ||