نویسنده = |
تعداد مقالات: 8 |
|
1 |
|
ارزیابی میزان رنگیزه ها و ویتامین ث برخی ارقام فلفل سبز در مرحله بلوغ میوه |
|
رخساره رحیم خانی، فریال وارسته، فرهاد سیاوشی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 124.71 K
|
|
2 |
|
اثر کاربرد پیش از برداشت اسید اگزالیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه توت فرنگی طی انبارداری |
|
نعیمه سوخت سرایی، فریال وارسته، مهدی علیزاده |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 455.12 K
|
|
3 |
|
بررسی تاثیر اسید اگزالیک و کیتوزان بر عمر گلجایی و برخی صفات گل شاخه بریده ژربرا |
|
ریحانه غلامی، صفا احمدی، فریال وارسته، مهرداد بابا ربیع |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 407.03 K
|
|
4 |
|
بررسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی در طول رشد و نمو میوه انار رقم ملس ترش در منطقه ساوه |
|
ضیاالدین طباطبایی، ذبیح اله زمانی، فریال وارسته، کاظم ارزانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 19.84 K
|
|
5 |
|
بررسی اثر انبارداری، نوع بسته بندی و دمای انبارداری بر میزان فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتوسیانین میوه گلابی خاردار |
|
محمدعلی غلامی، عظیم قاسم نژاد، فریال وارسته، مادح احمدی، صادق آتشی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.13 M
|
|
6 |
|
اثرتنش شوری بر تغییرات مورفولوژیک و فیزیولوژیک در نهال های برخی از ژنوتیپ های انتخابی انار |
|
رسول ضیاتبار احمدی، اسماعیل سیفی، فریال وارسته، وحید اکبرپور |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 805.51 K
|
|
7 |
|
بررسی اثرات محلول پاشی روی، بر و ازت بر روی خصوصیات کمی و کیفی میوه انار رقم ملس ترش ساوه |
|
ذبیح اله زمانی، محمد رسول اکرمی، فریال وارسته، کاظم ارزانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 36.8 K
|
|
8 |
|
مطالعه تغییرات آنتوسیانین و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه گلابی خاردار تحت تأثیر زمان برداشت، نوع بسته بندی و دمای انبارداری |
|
محمدعلی غلامی، عظیم قاسم نژاد، فریال وارسته، مادح احمدی، صادق آتشی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.13 M
|