نویسنده =
تعداد مقالات: 8

1 ارزیابی میزان رنگیزه ها و ویتامین ث برخی ارقام فلفل سبز در مرحله بلوغ میوه
رخساره رحیم خانی؛ فریال وارسته؛ فرهاد سیاوشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (124.71 K)

2 اثر کاربرد پیش از برداشت اسید اگزالیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه توت فرنگی طی انبارداری
نعیمه سوخت سرایی؛ فریال وارسته؛ مهدی علیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (455.12 K)

3 بررسی تاثیر اسید اگزالیک و کیتوزان بر عمر گلجایی و برخی صفات گل شاخه بریده ژربرا
ریحانه غلامی؛ صفا احمدی؛ فریال وارسته؛ مهرداد بابا ربیع
مشاهده مقاله | اصل مقاله (407.03 K)

4 بررسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی در طول رشد و نمو میوه انار رقم ملس ترش در منطقه ساوه
ضیاالدین طباطبایی؛ ذبیح اله زمانی؛ فریال وارسته؛ کاظم ارزانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (19.84 K)

5 بررسی اثر انبارداری، نوع بسته بندی و دمای انبارداری بر میزان فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتوسیانین میوه گلابی خاردار
محمدعلی غلامی؛ عظیم قاسم نژاد؛ فریال وارسته؛ مادح احمدی؛ صادق آتشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)

6 اثرتنش شوری بر تغییرات مورفولوژیک و فیزیولوژیک در نهال های برخی از ژنوتیپ های انتخابی انار
رسول ضیاتبار احمدی؛ اسماعیل سیفی؛ فریال وارسته؛ وحید اکبرپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (805.51 K)

7 بررسی اثرات محلول پاشی روی، بر و ازت بر روی خصوصیات کمی و کیفی میوه انار رقم ملس ترش ساوه
ذبیح اله زمانی؛ محمد رسول اکرمی؛ فریال وارسته؛ کاظم ارزانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.8 K)

8 مطالعه تغییرات آنتوسیانین و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه گلابی خاردار تحت تأثیر زمان برداشت، نوع بسته بندی و دمای انبارداری
محمدعلی غلامی؛ عظیم قاسم نژاد؛ فریال وارسته؛ مادح احمدی؛ صادق آتشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)