کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | ارزیابی خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه دو رقم سیب تجاری در زمان های مختلف برداشت با هدف انبارمانی | |
فاطمه ناظوری، زهرا صداقتی، سید حسین میر دهقان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB) | ||
2 | جلوگیری از قهوهای شدن مغز گردوی تازه رقم چندلر با استفاده از آسکوربیک اسید | |
اسعد حبیبی، نوید یزدانی، کوروش وحدتی، محمود کوشش صبا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (280.47 K) | ||
3 | تلفیق تیمول و منتول با بسته بندی بر ویژگی های کیفی توت فرنگی رقم پاروس طی انبارمانی | |
فاطمه نوروزی فاز، حسین میردهقان، حمیدرضا کریمی، حسین علایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (234.8 K) | ||
4 | تأثیر دماهای مختلف خشک کردن بر رنگ پوسته و مغز ارقام مختلف پسته | |
آرزو حسنی احمدآبادی، حسین میردهقان، فاطمه ناظوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB) |