| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | تأثیر غلظت های مختلف چیتوسان بر عمر انبارداری و کیفیت پس از برداشت میوه ذغال اخته | |
| مریم اسمعیلی، اصغر ابراهیم زاده، حمید حسن پور، محمدباقر حسن پور اقدام | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 318.71 K | ||
| 2 | مطالعه تعدادی از ویژگی های کمی و کیفی میوه ذغال اخته (.Cornus mas L) تحت دماهای مختلف انبارداری | |
| مریم اسمعیلی، اصغر ابراهیم زاده، حمید حسین پور، محمدباقر حسن پور اقدام | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 256.65 K | ||
| 3 | شناسایی و ارزیابی برخی ویژگی های کیفی میوه در چند ژنوتیپ برتر ذغال اخته به منظور کشت و بهره برداری | |
| محمد عدلی پور، جعفر حاجی لو، صاحبعلی بلندنظر، علی ایاسه، سید صادق سیدلو | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 382.22 K | ||
| 4 | ارزیابی برخس خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه در چند ژنوتیپ انتخابی ذغال اخته | |
| محمد عدلی پور، جعفر حاجی لو، جاوید عمارت پرداز، محمدعلی صادق زاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 3.1 M | ||
| 5 | اثر انجماد و خشک کردن بر روی خاصیت آنتی اکسیدانی میوه ذغال اخته (Cornus mas L) یا دو روش استخراج مسراسیون و اولتراسونیک | |
| مرضیه باباش پوراصل، مرضیه پیریایی، میرمهدی ابوالقاسمی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.37 M | ||