| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | بررسی سطوح مختلف شوری در بهبود کیفیت و طعم میوه ی گوجه فرنگی رقم سوپرچیف | |
| فهیمه قلی زاده، حنیفه سید حاجی زاده، نازیلا خان بابالو | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 333.28 K | ||
| 2 | مطالعه برخی خصوصیات فیتوشیمیایی و مورفولوژیکی میوه های گیاه دارویی Rosa webbiana | |
| شهلا شامه، بهمن حسینی، ابوالفضل علیرضالو، رامین ملکی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 218.44 K | ||
| 3 | بررسی تغییرات برخی از ترکیبات اسمزی طی دوره رکود در ارقام بومی بادام | |
| سمیه ناصری، مهدیه غلامی، بهرام بانی نسب | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.03 M | ||