کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | بررسی سطوح مختلف شوری در بهبود کیفیت و طعم میوه ی گوجه فرنگی رقم سوپرچیف | |
فهیمه قلی زاده، حنیفه سید حاجی زاده، نازیلا خان بابالو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (333.28 K) | ||
2 | مطالعه برخی خصوصیات فیتوشیمیایی و مورفولوژیکی میوه های گیاه دارویی Rosa webbiana | |
شهلا شامه، بهمن حسینی، ابوالفضل علیرضالو، رامین ملکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (218.44 K) | ||
3 | بررسی تغییرات برخی از ترکیبات اسمزی طی دوره رکود در ارقام بومی بادام | |
سمیه ناصری، مهدیه غلامی، بهرام بانی نسب | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.03 MB) |